Kiderült, ki tervez idén a H&M-nek!

Immáron hagyománynak számít, hogy a H&M minden évben felkéri valamelyik prémium kategóriás divatházat vagy tervezőt, hogy kreáljon a márka számára egy utcai kollekciót.

Nemrégiben derült ki, hogy idén a Maison Martin Margiela lesz a H&M partnere, az együttműködés novembertől realizálódik.


A közös munka mindkét felet izgalommal tölti el, és máris megindultak a találgatások, hogy miképpen integrálható a két stílus. ,,A Maison Martin Margiela az elmúlt három évtized egyik legfontosabb és legbefolyásosabb divatháza. Nagy izgalommal tölt el ez a radikális együttműködés, amely világszerte elérhetővé teszi a különleges Maison Martin Margiela darabokat a divatrajongók számára. Ez az együttműködés egy nagyszerű, emlékezetes divatesemény lesz.” - nyilatkozta Margareta van den Bosch, a H&M kreatív tanácsadója. A divatház részéről is pozitív elvárások fogalmazódtak meg: ,,Nagy örömmel mutatjuk be a H&M számra készült Maison Martin Margiela darabokat, amelyek látomásunk egy újfajta interpretációját adják. Divatunk demokráciája mindig is a kreativitásunk középpontjában állt, és a H&M-mel való együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy ezen az úton előbbre lépjünk. Olyan módon fogjuk összehozni a két divatház kontrasztos világát, amely mindenki számára meglepetés lesz.”

Mivel a Maison Martin Margiela védjegye az újraértelmezés és a hagyományos keretek megkérdőjelezése, minden bizonnyal izgalmas végeredménnyel zárul majd ez a kiruccanás az utcai divat világába. Kíváncsian várjuk a kollekciót!

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés