Kifutó vs. vörös szőnyeg

A divatbemutatókon felvonuló nádszálvékony modelleken természetesen minden ruha remekül áll. De vajon a való életben is olyan csodásan mutatnak ezek a kreációk, mint a kifutón?

Na persze való élet alatt itt főleg a sztárok világát kell, hogy értsük, hisz nekik adatik meg az a kivételes lehetőség, hogy a legnagyobb márkák ruháit hordják akár a vörös szőnyegen, akár egy fellépésen vagy csak úgy, az utcán futkározva. Ez jó promóció a tervezőnek is és persze a sztároknak is, hisz ki ne szeretné a következő Dior kollekcióból kiválasztani az esti szettjét?

Marion Cotillard ezt például bármikor megteheti, hisz már 2008 óta ő a Dior kampányarca. Szinte kivétel nélkül, minden eseményen Dior ruhában mutatkozik. És hát valljuk be, a márka rendkívül nőies és kifinomult stílusa remekül passzol a színésznőhöz.

 

   

 

 
   

 

Kristen Stewart a Balenciaga arcaként szintén szívesen hordja a márka ruháit. Az On The Road Los Angeles-i premierjén a 2013-as tavaszi kollekció egyik szettjét viselte, ami igazán jól állt neki. Ugyanezt nem lehet elmondani a New York-i premierről, ahol egy áttetsző Erdem kreációban jelent meg. Szegény lány nevetség tárgya lett, rengeteg cikk jelent meg a nem túl előnyös öltözetéről. Ez tipikusan az a ruha, ami a kifutón jól mutat, de a való életben inkább mellőzni érdemes.  

 

   

 

   

 

Ha már az Erdemnél tartunk, Sarah Jessica Parker is ugyanabból a kollekcióból talált magának ruhát a Nobel-békedíj átadásra, mint Kristen, bár az ő választása sikeresebbnek bizonyult. Anne Hathaway pedig egy Nina Ricci ruhában jelent meg nemrég.

 

   

 

   

 

Blake Lively a Gossip Girl sztárjaként igazi stílusikonná vált. A tervezők folyamatosan keresik a kegyeit a rendkívüli népszerűségnek örvendő színésznőnek. A képeken egy Isabel Marant illetve egy Jenny Packham ruhát visel.

 

   

 

   

 

Gwyneth Paltrow kicsit megkurtította Michal Kors tavaszi kollekciójának egyik darabját, míg Rihanna a cipőt is kölcsönkérte Alexander Wang bemutatójáról.

 

   

 

   

 

Nektek kin tetszik jobban ugyanaz a ruha? A modelleken vagy a hírességeken?

 
Macovei Kitti
 
 
Kapcsolódó cikkek:

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés