Kígyózó védelem

Hat gyerek, szupersikeres karrier, multimilliókat számláló fizetés mind-mind nem elég: Angelina Jolie és Brad Pitt a divatvilágot is be kívánja venni. A sztárpár a neves ékszerháznak, az Aspreynak tervezett egy limitált minikollekciót.


A vonal neve: A védő. Távoli asszociációként sejtetve ezzel a kígyó formát, amely az összes arany és ezüst, gyémánttal burkolt nyakláncon, karkötőn, fülbevalón, mandzsettagombon és baba ajándékon végigfut. Továbbá utalva a nagyon is dicsérendő kezdeményezésre, hogy minden megvásárolt darab annak a Jolie nevéhez is fűződő alapítvány számlájára folyik, amely a nemzeti katasztrófák és háborúk gyerekáldozatain segít.

 

Minden darabot teljes egészében Pitt és Jolie gondolt ki és öntött formába. Több mint egy éve folyik a megfeszített munka, amelynek gyümölcsei a hét végétől vásárolhatók meg az Asprey üzleteiben, Londonban, New Yorkban, Beverly Hillsben, Tokióban és Dubai-ban. A legolcsóbb darab az 525 dolláros ezüst babakanál, kígyó nyéllel. 

Jolie már többször tűnt fel Aspreyban a vörös szőnyegen és Pittől nem áll messze az ékszertervezés, így nincs mit csodálkozni az együttműködésen. Pláne, hogy mindketten több ingyenes Asprey darabot kaptak a cégtől honoráriumként. 

Brad különösen élvezte, hogy ismét kreatív munkát végezhet, mivel nagy szenvedélye az építészet, a belső berendezés, a bútorok és általában design. Sőt, az ékszertervezés sem áll tőle távol, hiszen a neves olasz designerrel Damianival dolgozott együtt Jennifer Aniston eljegyzési gyűrűjének és a kettejük jegyűrűjének megtervezésénél. 

És miért pont kígyó a főtéma? Nos Anjelina, Shiloh-val való terhessége alatt kapott egy – nem Asprey – gyűrűt, amely kígyót formázott. Azóta úgy hiszi, hogy ez a hüllő a család talizmánja és védelmezője. Ha Jent kérdeznénk, ő inkább azt mondaná, hogy Jolie magáról mintázta a kollekciót…Kapcsolódó cikkek:

Az öt legjobban öltözött sztárpár »
Beszédes pózok 1. rész »
Tudd, hogy ki vagy és ruháiddal mit akarsz kifejezni! »
Kedvencünk: Jennifer Aniston »

Címkék: ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés