Kinek áll jobban?

Az amerikai rajongók már megszavazták, hogy szerintük melyik hírességnek áll jobban ugyanaz a smink, haj vagy ruha. Most Rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, ki a nyerőbb! Rihanna vagy Pink tutibb a kakastaréj frizurával?

A hollywood-i smink, melyet oly sok híresség visel szívesen. Nincs ezzel másként Beyonce és Christina Hendricks sem. Szerintünk mindketten nagyon csinosak, számunkra döntetlen lett a verseny, de ezzel az amerikaiak már nem értenek egyet. Szavazataik szerint az aranytorkú sztár hatalmas fölénnyel győzte le a sorozatszínészt. Szerinted is Beyonce a jobb?


Rihanna és Pink kakastaréjra emlékeztető haja sokakat inspirált meg Világszerte. Én már bukkantam olyan honlapra is, ahol az énekesnő szőke frizuráját több szár rajongója utánozta le. Ezek után nem meglepő, ha ugyan kevés fölénnyel, de Pink nyerte a versenyt. Mi is így vélekedünk, és Te?


 

Őrjítően dühítő lehet, mikor egy gálán az általunk viselt ruhával futunk össze. Celebjeink szerencséjére ez most nem történt meg, de attól még ugyan arra a dresszre esett a választásuk. Paris Hilton 60%-al, míg Blake Lively 79%-al ütött ki a nyeregből ellenfelét. Elég reális az arany, nekünk is hasonló erről a véleményünk.


Doctor House egyik orvossegédje, Olivia Wilde és Victoria Beckham is a füstös sminkben hisz, kevés kékkel kombinálva. Itt nagy meglepetés nem érhetett minket, mikor egyenlő szavazatot kapott a két híresség. Nekünk azonban most Olivia kicsit jobban tetszik. Szerinted ki a csinosabb?


Felkontyolva! Jessica Alba és Jennifer Lopez frizurája egyszerűen mesés. Semmi túlzás, egyszerű mégis fantasztikus. Mindkettőjüknek remekül áll. Bár, az óceánon túl már nem így vélekedtek. Szerintük Jessica a nyerőbb.


Végül jön a két szőke ciklon. Jennifer Aniston és Kate Hudson nagyon divatosra vette a formát. Az idei év egyik tuti választása a fonat. Ha nem lennék tisztában azzal, hogy Jennifer ezt a laza frizurát a tavalyi Oscar díjátadón viselte - márpedig egy gyönyörű Valentino nagyestélyihez ez a haj azért elég hétköznapi-, akkor azt mondanák mindketten tutik. De így csak Kate az! Nálunk Ms. Hudson nyert, ahogy az amerikaiaknál is.


Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés