Király Gabriella

Stylist

Elérhetőség: + 36 30 515 1517

Mióta űzöd a "szakmát"?

"9 éve Magyarországon, előtte 5 évig New York-ban."

Kezdet:

"Itthon, a Warner Recordsnál a kezdő énekesek image kialakítására kértek fel, majd a Sanoma Lapkiadónál a Kismama Magazinnál kaptam először lehetőséget."

Iskola, első munka:

"New York FIT /Fashion Institute Stylist programján vettem részt. Számomra nagyon kedves és tehetséges fiatal énekesnő Image-t kellett kialakítanom, aki nagy változáson ment keresztül."

Legfontosabb munkáid:
"Elsősorban a lányom és fiaim stílus kialakítása/fotózások, lemezborítók, videóklippek /Király Linda és Viktor, Ben/. Szerettem, mindig kihívást jelentett különböző celebeket öltözteni. Bármilyen divatanyag, ahol nem kell sok korlátot betartanom /Stílus Magazin "Don Korda" című fotósorozat. Az utóbbi egy évben, a Byblosban is rendszeresen dolgozom, hetene 3x, mint tanácsadó, visual merchandiser és merchandiser."       

Miben vagy más, mint a többiek?

"Talán, hogy nem csak elvont divatfotózásokra vagyok képes, tökéletes alakú modellekkel, - bár azt is nagyon szeretem -, hanem a 30 éven felüli korosztállyal is tudok divatot követően dolgozni, alkatukhoz alkalmazkodva."

Milyen szempontok alapján válogatod össze a ruhákat?

"Ha egy celeb fotózásáról van szó, utánanézek, hogy milyen alkatú, milyen stílust visel szívesen, de hozzárakom az általam javasolt viseletet is."

Mit szeretsz a munkádban és mit nem?

"A kreatív részét nagyon szeretem. Amit nem, az a cipekedés, nem kedvelem, ha olyan szerkesztőkkel kerülök össze, akik úgy érzik, hogy mindent tudnak a másik munkájáról, holott ez közel sem így van."

Álommunka:

"Egy olyan újság, ahová az üzletek küldik a ruhákat, s mi csak, rábökünk, jó vagy nem jó /Ördög Prádát visel/ ez az álom kategória." 

Vannak tanítványaid?

"Nincs, rosszak a tapasztalataim. Én inkább egy hozzám hasonló stílusú, tudású stylisttal dolgozom szívesen."

Mitől jó egy stylist?

"Függetlenítenie kell, amennyire csak lehet a saját ízlésétől, nem lehet mindenkire ráhúzni, amiben mi járunk szívesen! Jó szeme kell, hogy legyen a divathoz, a színekhez és típusokhoz. Nem biztos, hogy a legelvontabb stílust követők a legjobb stylistok, ők szerintem inkább divattervezőknek valók."

Mit üzensz az olvasóknak?

"Minden szezonban csak egy-két, éppen trendi darabot vegyünk magunknak, de az jó minőségű legyen és ha nem vagyunk biztosak benne, mi az a pár darab, ami nekünk jól áll, bátran kérjünk segítséget szakembertől!"

Kapcsolódó cikkek:

Parádi Gabriella »

Kapcsolódó képgalériák:

Király Gabriella
Király Gabriella - 2
Király Gabriella - 3

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés