Királyi esküvő - királyi menyasszonyi ruha

Alighogy bejelentették az eljegyzést és a jövő áprilisi esküvőt, máris mindenki azt találgatja, hogy ki lesz a szerencsés tervező, aki elkészítheti a leendő királynő menyasszonyi ruháját.

Az angol közönség és maga Kate is fontosnak tartja, hogy csakis angol tervező legyen az, aki végül elkészíti majd a menyasszonyi ruhát. Ezzel is megmutatva, hogy milyen tehetséges a hazai szakma. Ráadásul ez az esküvő, mely a trónörököst és kedvesét köti majd össze, az egész nemzetet büszkeséggel tölti el, hisz a világ az ünnepségek idején megint csak rájuk fog figyelni.

 

Hogy ténylegesen mennyire is érdekli az embereket és főleg a nőket a leendő hercegné ruhája, azt mi sem bizonyítja jobban, mint a tény, hogy az a kék Issa ruha, amiben az eljegyzést bejelentették, néhány órával később már mind egy szálig elkelt a forgalmazónál.

Jelenleg a menyasszonyi ruha tervezőjének személye még titkos. A legtöbben mégis arra szavaznak, hogy a szerencsés tervező Bruce Oldfield lesz. Ám ha ez igaznak is bizonyul, biztosak lehetünk benne, hogy az udvar semmit sem fog a véletlenre bízni, és Kate tarsolyában nem is egy vész esetén előrántható tervező és ruha lesz.

 

Bruce Oldfield 1975-ben indította útjára saját márkáját, mely a kezdetektől fogva hatalmas sikereket ért el az angol és amerikai hírességek és arisztokrácia körében is. 1980-tól kezdve Oldfield nem egy alkalommal tervezett ruhát az egykori Diana hercegnőnek.
Azóta a tervező leginkább a különleges couture és menyasszonyi ruhák tervezésére specializálódott, így nincs is mit csodálkozni azon, hogy a mostani királyi esküvőnek ő az egyik tervezőjelöltje.

 

Az áprilisra tervezett esküvő és az azt megelőző, illetve követő programok megközelítőleg 11 napos szórakozási időt jelenthetnek majd az angolok számára, akiknek William herceg ingyen koncertekkel, étellel és műsorokkal kíván majd kedveskedni.

 

Évtizedekkel ezelőtt a herceg szülei a Westminster apátságban mondták ki egymásnak a boldogító igent, majd itt búcsúztatták a tragikus körülmények között elhunyt Diana hercegnőt is. Éppen ezért a trónörökös, egyetértésben menyasszonyával, szintén ezt a helyszínt választotta az esküvő színteréül. Vajon Kate Middleton vonulását a sorok között most is milliók fogják szerte a világon nyomon követni, ahogy majd híres és szeretett anyósa árnyékában az apátságba lép?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés