Kivágott harisnyák és retrobugyik

A The Lake & Stars amerikai divatház dizájnerei – Nikki Dekker és Maayan Zilberman ifjú tervezőnők különleges fehérnemű-kollekcióval álltak elő 2010 őszére. De talán csak Tom Hines-nek köszönhető, hogy ennyire felfigyeltek a fehérnemű szettekre, hiszen a fotós kissé bizarr képeket készített.

A kollekcióban sok ízléses darab található, de a képeket nézegetve szerintem mindenkinek a fenéknél kivágott harisnya fog feltűnni először. Nos, érdekes és izgalmas megoldás, a férfiak biztosan örülnének egy ilyen darabnak barátnőjük szekrényében (vagy inkább rajtuk), hétköznapi viseletre viszont kissé kényelmetlen lehet.A melltartók ízlésesek és valóban szexi darabok, főleg egy combfixszel vagy harisnyával kiegészítve. Az anyagnak köszönhetően egyben elegáns stílust is kölcsönöz viselőjének.

És persze a szerényebb változatok kedvelőinek is készült pár szelídebb, piros masnis fehérnemű is, amely szintén sikert arathat a férfiaknál – de ez már egyéniség kérdése.A kivágott hátsójú darabokkal ellentétben viszont észrevehetünk még egy „furcsaságot”: visszatérnek a 60-as, 70-es években divatosnak számító, magas derekú bugyik.

Van pár ízléses darab, de a pár pántból álló darabok mellett szerintem egyértelmű, hogy a férfiak nem igazán örülnének egy ilyen „extra” méretű darabnak.

Nem beszélve a lyukas harisnyákról, amelyek ugyan retró stílust idéznek, de manapság már nem hiszem, hogy valaki hordana ilyet.

Talán a fotósorozatnak és a beállításoknak köszönhető, hogy a kollekció darabjaira inkább csábos kellékekként nézünk, mint igazi fehérneműként – bár kreatív és ízléses, de ugyanúgy mint a ruhák világában (hétköznapi-elegáns), a fehérneműkében is megvan a hétköznapi és az ágyba való viselet.

Nektek hogy tetszik ez a bizarr, ellentétekre épülő fehérnemű-kollekció?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés