Kizárólag cipőfanatikusoknak, tornacipősök kíméljenek!

Azoknak a cipőimádóknak szól a mostani írás, akik legszívesebben telepakolnák szekrényüket úgy több ezer pár cipővel. Mindennap, minden öltözékhez más és más modellt húznának, s nem is értik meg azokat, akik összesen két párral, egy fekete és egy barna cipővel megoldják az életüket. A cipő náluk az öltözék csúcsa, a megjelenés fénypontja. Tudják, hogyan kell feldobni az unalmas kinézetet egy élénk, figyelemfelkeltő lábbelivel, s tisztában vannak azzal, hogy a cipő egyéniséget kölcsönözhet a megjelenésnek. Idén ezek a fanatikus egyedek igazán elemükben lehetnek, hiszen a cipők ezen a nyáron abszolút főszerepet kaptak a divatban.
A bokacipők, nyári kiscsizmák, gladiátorfazonok, díszes, rojtos modellek sohasem voltak ennyire látványosak, mint most.
S aki mindezt mesteri módon műveli, nem más, mint a francia tervező, Christian Louboutin. A 46 éves párizsi zseni, akinek a kezdetekkor még senki sem akart lehetőséget adni, hogy megcsillogtassa tehetségét, mégis kitartott, megnyitotta saját cipőüzletét Párizsban. Ma már a sztárvilág csodálja és imádja, valamint a pénzzel bőségesen rendelkező hétköznapi nők is áhítattal viselik legújabb darabjait. Összetéveszthetetlen piros talpú cipői minden fontosabb eseményen, vörös szőnyeges bevonuláson, divatbemutatón jelen vannak.

Sokszor úgy tűnik, lehetetlen viselni egy-egy kreációját, de ettől függetlenül művészi alkotásként mindegyiket megcsodálhatjuk.
Nem győzöm hangsúlyozni neked a virtuális gardrób előnyeit, hiszen bármit bepakolhatsz, ruhatáradat, ízlésedet büszkén mutogathatod minden érdeklődőnek. Arra bíztatlak hát, mindenképp gazdagítsd gyűjteményedet néhány Louboutin termékkel.

Ha pedig vásárolni is tudsz belőlük, ne fogd vissza magad! Victoria Beckham, Gwyneth Paltrow, az Olsen ikrek, Anne Hathaway, Katie Holmes, Mischa Barton szinte függők... Válogass kedvedre a 2009-es tavaszi–nyári kollekcióból...
A Jefferson modell egyesíti egy boat shoes, vagyis vitorláscipő és egy elegáns szandál előnyeit.A rojt jelentős szerepet kap a csizmák és szandálok díszítésében.Sok a peep toe, vagyis az elöl nyitott változat.


A krokodilbőr olyan luxus alapanyag, amelyet Christian Louboutin is szívesen használ.Sokszor látványos fodrokkal teszi még extrábbá alkotásait.
Az élénk színek, látványos minták, vagy metálos fények sem hiányoznak a kollekcióból.A szédítő magas sarkak mellett a mester lapos talpú modelleket is készít.És a végére az egészen elképesztő lábbelik.
Termékkatalógus/Louboutin

Kapcsolódó cikkek:

Másold le Drew Barrymore stílusát! »
Egy boltkóros ruhatára, Patricia Field szerint »
Amit minden divatimádónak látnia kell: Egy boltkóros naplója »
Divatmániások figyelem! »
Bokára fel! »
Barbie, az 50 éves divatikon »
Sztárok a haute couture bemutatókon »
Victoria Beckham stílusról, ízlésről, férfiakról, férfiaknak »
Beckhamék Armaniban »
Megerősítik, aztán cáfolják a pletykákat »
Stylistok Hollywoodból 1. »
Kapcsolódó képgalériák:

Sztárok Louboutinban

Kapcsolódó termékek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés