Klasszikus nőiesség a divatban

Évek óta divatnak számít a fiúd ingjébe bújni, ha éppen olyan kedved van, vagy éppen férfikalapban pompázni. A sztárok is nagy örömmel követték ezt a trendet, azonban most változás történt a divatban. Persze, azért nincs új a nap alatt…

Amit már a bevezetőben is pedzegettem, az nem más, mint a klasszikus nőiesség térhódítása a divatban. A másik állításom, hogy nincs ebben semmi újdonság, azért volt, mert a 20. század eleje óta ez a divat.

   

Igaz, az elmúlt években előtérbe került a fiúsabb öltözködés, a lazaság. Nem is gond, hisz a fiatalok divatját ez nagyban meghatározza. Napjainkban azért kevésbé szeretnek a lányok szoknyában vagy csinosan öltözködni. Most viszont megvan rá a lehetőség, hogy ha éppen olyan kedved van, akkor nőiesebb oldaladat is megmutasd.

Első körben a divatbemutatókon és a magazinok képein láthattuk, hogy újra a nőiesebb oldalunkat hangsúlyozzák a tervezők. Mostanra viszont, ha körülnéztek, Ti is észrevehetitek, hogy a boltokban található darabok nagyrésze szoknya vagy valamilyen csinos felsőrész, blúz.

   

Ezeknek a ruhadaraboknak az érdekességük az, hogy olyan jellegzetes részletek vannak rajtuk, amitől különlegessé és kicsit nosztalgikussá válnak. Én például nemrég hozzájutottam egy szoknyához, amit csipke borít.

   

Ha Te is szereted a klasszikus darabokat vagy a nőiesebb oldalad szeretnéd megmutatni, akkor az idei trendeket Neked találták ki. Dior és Louis Vuitton nagy nosztalgiázónak számít az idei évben. Követed a példájukat?

Képek forrása: www.flickr.com

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés