Kockák kavalkádja

A Burberry tavaszi-nyári ruhakollekciója után végre a divatház kiegészítői is megérkeztek. Az első napvilágot látott képeken táskák, cipők garmadájából válogathatunk, és külön öröm, hogy a férfiaknak is szánnak néhány darabot.


Az angol luxusmárka mindig is a klasszikus eleganciát hozta, most sincs ez másképp. Visszafogott színek, bézsek, barnák fehérek, egy kis rózsaszínnel vagy ezüsttel megbolondítva.Ami a mintákat illeti, a Burberry-kocka természetesen megvan, ezenkívül megjelentek a csíkok és a gumicsizmákon az igazi csajos forma, a szívecske. Ezek lettek a kollekció legfeltűnőbb darabjai a kissé túlzsúfolt mintázattal és a bordós színvilággal.


A táskák egy része igazi nőcis fazonú, csatokkal, redőkkel, masniszerű behúzásokkal. Ezek mellett visszatérnek a klasszikus hátizsákok is, amik ormótlanságukkal elég idegennek tűnnek a Burberrytől.A cipőknél a balett és a saru fazon hódít, valamint a sokpántos platformok szigorúan zoknival viselve. A kifutókon egyre gyakrabban tűnik fel ez a páros, kíváncsi leszek sikerül-e elfogadtatni a közízléssel ezt az ovis korunkra emlékeztető viseletet. Te hordanád?


Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés