Kopog az ősz

A divat berkeiben mindig minimum egy lépéssel, akarjuk mondani egy szezonnal előbb kell járni az aktuálisnál. Így aztán nem meglepő, hogy így augusztus első felében a fashioniszták már az őszi hangulatra készülhetnek.


Szétnéztünk melyik divatmogul, hogy is próbál meg az üzleteibe csábítani minket. Íme a legjobbak.


Mulberry

 

 

Mintha a Harry Potter adta volna az ihletet a Mulberrynek, melynek 2013-as őszi kampányát Cara Delevigne neve fémjelzi. A 20 éves, a Szürke ötven árnyalata filmes adaptációjával is öszefüggésbe hozott brit modellt a középpontba állító mágikus reklámanyag fotói Tim Walker tehetségét dicsérik.

Versace

 

 

Nem bízzák a véletlenre a Versace PR-osai. Rögtön Kate Mosst szerződtedték le a 2013-as szezonra, pőrén – csupán táskák takarják, mert hát táska nélkül minden nő egy kicsit úgy érzi magát, mintha meztelen lenne. Ugye?

Alberta Ferretti

 

 

A bujaság, érzékiség kerül a középpontba a divatháznál, melyet Mariacalra Boscono személyesít meg egy fantaszikus csipkeruhában. Femme fatale, kétség nem fér hozzá.

Lanvin

 

 

Steve Meisel kapta lencsevégre az angol modellt, Edie Campbellt a Lanvin 2013-as kampányához. Mint az a mellékelt felvételen is látható, a Lanvin retróra invitál minket idén a faleveleket csodás színekbe öltöztető hónapok során. Szerintünk nagyon jól elkapták az érzést. Szerinted is?

Lancaster

 

 

Ami a legjobban tetszik benne, hogy a Daisy Lowe-nak vannak idomai, a kampány a szó szoros értelmében a nőiesség mellett teszi le a voksát Guy Aroch lencséin keresztül.

Jimmy Choo

 

 

Nicole Kidmant lehet, hogy már jó párszor átaszbták, és a Jimmy Choo se bánt szerényen a retussal, de attól még odafigyelünk erre a felvételre, melyből szinte kiugrik a színésznő vörös haja, de nem annyira, hogy ne figyeljünk oda a topánjára, és ne súhajtsunk fel váagyakozva, hogy de jó volna, ha a mi lábainkat is ilyen védené az őszi hűvösben.

Kenzo

 

 

Nesze neked glamour! A Kenzo lazára, meghökkentőre és nagyon színesre vette a figurát, Rinko Kikuchi és Sean O'Pry segítésgével. Nekünk nagyon bejön ez a szokatlan hirdetés, neked?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés