Kötetlen kötött

A tél megállíthatatlanul közeledik és bizony azok a vékony pulóverek egyre hidegebbnek bizonyulnak, ne is beszéljünk a nyári ruhatárból megmaradt ruhákról és felsőkről. Most megmutatjuk nektek, hogy nem kell fáznotok ahhoz, hogy jól nézzetek ki, lehettek vagányak, divatosak és magabiztosak didergés nélkül is!

Az egyik legnépszerűbb trend idén a különböző mintákkal való játék. Lehet egy nagy minta egy teljesen sima pulóveren, de lehet egy teljes egészében mintás kötött darab is, a lényeg, hogy az öltözék többi része viszonylag egyszerű legyen. Az elsőre ez a játékos Burberry garbó a tökéletes példa, az őrült mintákra pedig természetesen ez a színes Vivienne Westwood darab.

   

Persze aki tényleg igazán nőies szeretne maradni, az nem hagyhatja ki a kötött ruhákat sem. A különleges csavart kötéssel készült darabok igazán ütősek, mint ez a Mark Fast ruha is, de ha merész ékszerekkel párosítjuk őket még vagányabb a hatás. A színekkel is bátran variálhatunk, mint Stella McCartney ezzel a csodaszép vibráló kékkel.

   

Nem szabad félni a rétegezéstől sem, hiszen tényleg farkasordító hideg ígérkezik. Vivienne Westwood megmutatta, hogy a vékonyabb pulóverekre nyugodtan ráhúzhatunk még egy kardigánt, csak arra kell figyelnünk, hogy színben passzoljanak. A TSE őszi-téli kollekciójában pedig szinte minden szett fölé került még egy melegebb darab.

     

Végül a laza hétköznapokról sem szabad megfeledkeznünk. Elég csak felkapnunk egy bő pulóvert, hozzá egy farmert és egy idén nagyon divatos telitalpú csizmát vagy tűsarkút és már készen is vagyunk!

   

Annyi biztos, hogy rengeteg különböző stílus hódít idén a pulcsik terén, és mi kedvünkre válogathatunk belőlük. A tél bizony megállíthatatlanul jön, de ne utáljuk, inkább fogjuk fel lehetőségként, hiszen így több trendi ruhadarabot is viselhetünk, méghozzá egyszerre!

 

Mezey Alexa

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés