Közeleg a zord idő! Gondolj a bőrödre is! (x)

A hideg évszak közeledtével egyre többünknek okoz gondot a száraz bőr testünkön is. Az egyébként is szárazba hajló bőrön ez még fokozottabban jelentkezik.Hideg, szél, fűtés...

A száraz bőr nem képes a természetes védőréteg kialakításához szükséges mennyiségben lipideket termelni, ezért érzékenyebb, hajlamosabb az irritációra.

A La Roche-Posay megoldása  a Lipikar termékcsalád, mely teljes körű megoldást nyújt a száraz bőr ápolására. A száraz bőr számára kifejlesztett higiéniás és bőrápoló termékek teljes köre. Gyermekeknek és felnőtteknek. Aktív hatóanyagokkal, mint a karitévaj, a glicerin, vagy a glicin.TESTÁPOLÁS:
A nagyon száraz és irritált kézbőrre, gyerekek és felnőttek számára: a Lipikar Xerand kézkrém. Hidratáló és regeneráló hatóanyagainak (glicerin, allantoin, La Roche-Posay termálvíz) köszönhetően helyreállítja  a bőr hidrolipid rétegét. Puhává és bársonyossá teszi a bőrt.  Nem zsíros, lágy állaga könnyen beszívódik a bőrbe, így visszaadja a komfortérzetét. Vízálló. Megóvja a bőrt a mindennapos, külső negatív hatásoktól.

Lipikar lipidpótló testápoló: A karité vajat (10%!) tartalmazó Lipikar testápoló rendszeres használata hidratálja a bőrt és helyreállítja hidrolipid védőrétegét. Megnyugtatja a bőrt és megelőzi a bőr kiszáradása következtében fellépő irritációkat.
Lipikar balzsam: azonnal megnyugtatja a bőrt, illatanyagmentes. Nagyon száraz, irritált bőrre.


TISZTÍTÁS:
Lipikar surgras szappan és folyékony szappan: semlegesíti a víz szárító hatását.Lipikar Fürdőolaj: pótolja a hiányzó lipideket. Kellemessé teszi a fürdést. Megvédi a bőrt a kemény víz szárító hatásától. Nagyon száraz bőr vagy lokalizáltan megjelenő szárazság esetén fürdés vagy zuhanyozás után az érintett felületet is ajánlott bedörzsölni vele.

Lipikar Syndet szappanmentes tisztító gél: kíméletesen tisztítja és nem irritálja a bőrt, szappan- és illatanyagmentes.
Kizárólag gyógyszertárban kaphatóak.

Ajánlott fogy. árak:
Lipikar Xerand kézkrém  2399FT
Lipikar lipidpótló testápoló 3749Ft
Lipikar balzsam lipidpótló testápoló irritáció ellen 3999Ft
Lipikar surgras szappan 1879Ft
Lipikar surgras folyékony szappan 2919Ft
Lipikar Fürdőolaj 3329FT
Lipikar Syndet szappanmentes tisztító gél 2919FT

Kapcsolódó cikkek:

Ralph Lauren és a világ legvékonyabb nője »
A meztelen igazság »
Emma Varázslótanonc Watson a Burberry kampány arca »
Márkás históriák: Harrods »
A tehetség és a szép külső találkozása egy testben: David Beckham »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés