Kreatív hollywoodi sminkek Halloweenra!

Már csak pár nap, és elérkezik az ünnep, melyen nem szégyen a tonna vakolat, a színpadias jelmez vagy a Lady Gagát idéző halott menyasszony utánzata. Egy rövid időre mindannyian választhatunk magunknak egy ijesztő - vagy a lányok esetében - rémisztően szexi karaktert. Lássuk tehát a legnagyobb sminkmesterek tanácsait, melyekkel biztosan tiéd lesz a díj a halloweeni parti közepette!

A rémek éjszakája már csak azért is vicces ünnep, mert ilyenkor még a férfiaknál sem számít cikinek a transzvesztitákat is zavarba hozó vakolat. A legnépszerűbb jelmez  a lányoknál persze a boszi, melyet lehet aszerint keverni, hogy rémisztő vagy szexi. Ideje azonban, lányok, félredobni a  seprűt, és más kreatív vizekre átevezni! Íme néhány ötletes ajánlat!

Neytiri az Avatarból: Első látásra az biztos nem meglepő senkinek, hogy itt bizony rengeteg kék arcfestékre lesz szükség! A MAC vezető sminkmestere a Mac Chromacake nevű csodaszert ajánlja a teljes felület lefedésére, de megteheted azt is, hogy kék szemhéjpúdert keversz el egy alapozószerű anyaggal, mellyel kékes színt adhatunk az arcnak. A többi részletet pedig egy sötétebb árnyalattal vihetjük fel. Ezután már csak a törzsi ékszerek, egy kis csillám és egy kék formába illeszkedő ruha hiányzik!

Csodaország Vörös királynője: Ennek a megjelenésnek a legbonyolultabb része a szemöldök. Nem kell aggódni, nyilván nem szükséges hozzá az egész szemöldök kiszedése, de van egy trükk Karli Blair szerint, mely segít a hatást elérni. Fogsz egy ragadós matricát, melyet ráhelyezel a szemöldöködre. A Mac sminkese a Elemer nevet viselő lila ragasztót ajánlja, mely nem tépi le leszedés után a szemöldököt és vízzel lemosható! Persze, ha mégsem beszerezhető a termék, a különféle jelmezboltokban is megtalálhatók ezek a fajta matricák, illetve ragasztók.

Ezután már csak rá kell rajzolnod a királynős szemöldököt. Alkalmazz egy bolondos világoskék szemfestéket, és ne felejtsd el hófehér alapozóval a szádat se kihagyva bevonni az egész arcod! Majd az ajkaid közepére rajzolj vörös rúzzsal egy szív alakú formát.

Vámpírlány a True Blood-ból: A sorozat őrjöngő Sophie-Anne nevű szereplője igazi dögös és ördögi külsővel van megáldva, melybe besegít a kacér smink is. A mai modern vámpírok már nem rémisztőek, hanem pontosan ellenkezőleg, gyönyörűek és kifogástalan a megjelenésük. Először is világosítani kell  az arcbőrődön! Vigyél fel egy pár árnyalattal világosabb alapozót, mint a szokásos. Ezután jöhetnek a cicaszemek a fekete tussal és a vörös ajkak. A teljes vámpírhatás elérése érdekében pedig agyarakra is szükség lesz, persze nem kötelező.

Ezekkel a karakterekkel és trükkökkel biztosan nem tűnsz el a halloweeni jelmezrengetegben és talán még egy első díjat is bezsebelsz!

Képek: Stockchange

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés