Kukás zacsi, mint válltáska a Louis Vuittontól

Számos meghökkentő luxus termékről számoltunk már be az oldalunkon, ám úgy tűnik, hogy eme őrültségek és felesleges holmik tárháza kifogyhatatlan. Pláne, ha a Louis Vuitton divatház folyamatosan újabb tárgyakkal gazdagítja a palettát!Marc Jacobs valószínűleg úgy gondolja, hogy a márkahű vásárlók minden „szemetet” megvesznek, ha szerepel rajta az LV logó. Nem tudom ki hogy van ezzel, de a legújabb Raindrop besace elnevezésre hallgató táskákat még akkor sem hordanám, ha ingyen adnák.


A divatház márciusra várható táska kreációja ugyanis egy az egyben megfelel egy szemetes zsáknak. A válltáska pántjai levehetőek, és az UV narancs szalagnál fogva is hordható a táska, így aztán teljesen kukás zacsi külsőt kapva. Ez a darab a 2010 tavasz-nyári női kínálat részét képezi, ám sokak tartják uniszex darabnak.


A várhatóan két színben (emerald, mokka) kapható táskák igencsak borsos árat kóstálnak, ugyanis előreláthatóan közel 1960$ lesz darabjuk. Az elsőre műanyagnak tűnő anyag pedig valójában egy lakkal bevont erős vászon, amely vízhatlan-innen kapták elnevezésüket is. A leginkább japán célközönséget megcélzó szatyrok márciustól lesznek kaphatóak. Talán a különleges és szélsőséges ízléséről híres keleti országban valóban lesz vevő ezekre a szépnek semmiképp sem nevezhető táskákra. Te hordanád?

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés