Különleges csecsebecsék

Mi, nők imádjuk a szebbnél szebb, csillogó ékszereket. Legyen az arany vagy ezüst, gyöngy vagy gyémánt, egy gyönyörű darabbal bármelyikünket le lehet venni a lábáról. A most következő összeállításban nem a megszokott dizájnt és formatervezést mutatjuk be.

Victoria  Contreras spanyol művész tervezte az alábbi feltűnő nyakláncokat. Különlegességük, hogy ilyen híres írók idézetei alkotják magát a nyakékeket, mint T.S. Eliot, Virginai Woolf vagy Charles Beaudelaire.

Az ókori Egyiptom építészete is megihlette az ékszertervezőket. Olyan, nagy divatházak, mint a Burberry is megjelentettek piramisokat ábrázoló kollekciót.

Alexis Bittar a tervezője, ennek a leginkább sajtreszelőre emlékeztető karperecnek. Különleges darab, az biztos, de a sok kiálló pöcöknek köszönhetően elég balesetveszélyesnek tűnik.

A medve csapdáról először senkinek sem egy ékszer szokott az eszébe jutni. Ezért is érdekes, hogy ez a veszélyes tárgy több dizájnert  tervezésre késztetett.

Elég bizarr látvány nyújtanak az „agyas” ékszerek. Gyűrűkön, medálokon és táskákon  is megjelenik ez a nem túl szép és gusztusos motívum.

Kapcsolódó cikkek:

Hátborzongató ékszerek és kiegészítők »
Térkép helyett karkötő? »
Hundertwasser álomvilága ékszereken »
Frey Wille - Tökéletes ékszerek »
Miért vonzó a gyémánt csillogása? »

Címkék: , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés