Kultúr giccs vagy giccs kultúra?

Giccs. Vagyis minden, ami színes és műanyag. Ez jut elsőre eszébe mindenkinek a szó hallatán. Nem is sejtenénk, hogy a divat egyik uralkodójáról beszélünk.

Hamutálca, toll, pénztárca, karkötő, fülbevaló, váza, wc ülőke, szőnyeg, sószóró, tányér, szoknya, táska, szék, pohár, gumikesztyű, ékszertartó, muffin, kanapé, lámpa, kulcstartó, kilincs, cigi tartó, öngyújtó, óra, naptár, füzet, stb. Nagy levegő…Reggelig sorolhatnánk mi mindent ural a giccs műfaja. Az egész lakást be lehet rendezni ezekkel a színes darabokkal, melyek már magukban is igazán figyelemfelkeltőek, de mégis tömegesen mutatnak a legjobban.Sok vásárlónak okoztak már meglepetést kinézetükkel, de az igazán nagy áttörést mégis csak a Jézusos termékek jelentették. Poló, papucs, ékszerek, kitűzők nem csak hívőknek. Sőt! Kifejezetten nekik nem tetszett. Nem meglepő módon. Pedig nem kigúnyolásnak indult. Egyszerűen csak divatnak.


Giccses dolgokat könnyű beszerezni, ha megnyerték a tetszésedet. Nálunk is több boltot találsz, amelyben csak ilyen színes kütyük vannak. Dobd fel a lakást vagy az ékszeres dobozod pár ilyen darabbal. Vége a szürke hétköznapoknak.Kapcsolódó cikkek:

Carrie Bradshaw ezentúl balerinacipőben tipeg? »
Hogyan és miben partizik Pixie Lott? »
Ciki vagy trendi? Sokkoló képek erős idegzetűeknek! »
Totális giccs vagy kislányos őrület? »
Elegáns, luxus kiegészítők őszre! »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés