Lady Gaga stylistja most Shrekkel dolgozott együtt

Hogyan lehet két legyet ütni egy csapásra? A V Man magazin májusi számából kiderül. Ugyanis a divatanyag készítői nem „kisebb” személyiségeket kértek fel a fotózásra, mint Shreket és hitvesét, Fionát. Persze nem véletlenül, hiszen a Shrek mozik negyedik, és egyben utolsó része, a Forever After május 21-től látható a mozikban, természetesen 3D-ben!

Nem mindennapi fotósorozatot láthatunk a V Man magazin májusi számában: A Ford Models idei modellkereső-versenyének győztese, Emma Dumont ugyanis mindenki kedvenc ogréja, Shrek társaságában pózol. És persze nem hiányozhatnak a többiek sem: szamaras, csizmás kandúros és Fionás képeket egyaránt találunk a sorozat képei között!


A fotókat Ellen von Unwerth készítette, aki nemrég még Kylie Minogue-ot fotózta a legújabb Tous kampányhoz, de Lady Gaga és Cindy Lauper Mac-fotóit is jegyzi. A stylist pedig Lady Gaga személyi stílustanácsadója, Nicola Formichetti volt.Sajnos az nem derül ki a képaláírásokból, hogy ogréék a Dreamworks melyik műhelyében szerezték be hétköznapinak nem nevezhető összeállításaikat, a sorozat ezt leszámítva a divatanyagok minden funkcióját betölti. Sőt még beharangozó is egyben, ha esetleg valaki elfelejtette volna a közelgő mozit.


Reméljük, azért Shrek a zöld színen kívül nem szeretne divatot teremteni, a képek azonban tényleg ötletesek és jól sikerültek. Nektek hogy tetszik Shrek mint modell?


Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés