Le a mezekkel, uraim!

A négyévente megrendezésre kerülő futball világbajnokság az egész világot izgalomban tartja. Erre az 1 hónapra készül a sportmárkáktól kezdve, az üdítőital gyártó cégeken keresztül a sörfőzdékig mindenki, aki egy kicsit is szeretne lecsípni a vb hatalmas tortájából. A legnagyobb divatmagazinok sem maradhatnak ki a promóciós kavalkádból, hiszen ilyenkor van a szezonja az izmos, jóképű és nők milliói által imádott focistáknak. Ráadásul a csapatoknak sem árt egy kis reklám, így örömmel vállalják a pózolást, fogsorcsillogtatást és a púderfelhőt a fotózások – és a hölgyek – kedvéért. Lássuk, az idén milyen extra fotósorozatok készültek kedvenceinkkel abban, ami az alsónadrág után a legjobban áll nekik: az öltönyben!

Kezdjük a sort a brit GQ férfimagazin júniusi különszámával, mely a világbajnokság alkalmából 5 különböző címlappal jelent meg. Borítóján négy kiemelkedő játékossal a legjobbak közül és Fabio Capello, angol szövetségi kapitánnyal.


Portugália szupersztárja, Cristiano Ronaldo természetesen nem hiányozhat ebből az összeállításból sem (kivételesen nem alsónardágban). Elefántcsontpart kedvence, Didier Drogba is egyre több figyelmet kap a vb alatt. A fotókon, ha éppen nem szigorúan néz a kamerába, ballonkabátban rúgja a bőrt. Cesc Fábregasnak, a lányok legújabb kedvencének határozottan előnyös az öltöny, sokkal érettebbnek és idősebbnek tűnik benne a 23 éves spanyol sztár. Az 5. címlapon szereplő angol Rio Ferdinand sérülés miatt kihagyta a vb-t.Többoldalas, impozáns fotósorozattal készült a vb-re a L’Uomo Vogue, a Vouge férfi divatmagazinjának itáliai változata. A májusi szám címlapját is futballista uralja: Samuel Etoo, Kamerun sztárcsatárja a Boss Black kollekció darabjait és Puma cipőt visel.Olasz újság lévén, természetesen a legtöbb oldalt a nemzeti válogatott sztárjainak és újoncainak szentelték. A veterán kapus Buffont hetyke, rajzolt bajusszal, kapuskesztyűben és zakóban kapták lencsevégre. Alberto Gilardino dupla cilinderrel, Klaas Jan Huntelaar, holland csatár kandallóban füstölögve, Andrés Iniesta maci-naciban és ballonban a fűben fekve élvezi a figyelmet.A leginkább eltalált fotósorozat a német válogatott és Ellen von Unwerth, híres fotográfus közös munkájából született. A Sternesse német ruházati márka fejéből pattant ki egy fekete-fehér fotósorozat ötlete, mely a Die Spieler elnevezésű, meglehetősen vastag képes kötetben jelent meg. A fotók érdekességét a témájuk adja, Ellen von Unwerth egy Edgar Wallace-féle krimi díszletei között fotózta a hol gengsztereknek, hol vígan dalolászó zenészeknek öltöztetett válogatottat.Végül, de nem utolsósorban említést kell tennünk a Hugo Boss legújabb parfümjének reklámarcairól. A Style beyond the Game parfümöt Spanyolországban a Fábregas, David Villa és Xabi Alonso hármas, míg Németországban Podolski, Gomez és Tasci népszerűsítik.


Reméljük, helyes focistákból sosem lesz hiány!

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés