Léber Barbara egy luxusáruházban mutatta be legújabb kollekcióját

Az ősz a divatbemutatók ideje, hiszen ekkor láthatja a divatrajongó nagyközönség a tervezők legújabb szezonra megálmodott kreációit. Nincs ez másképp hazánkban sem, néhány nappal ezelőtt például Léber Barbara vadonatúj kollekcióját csodálhattuk meg egy neves olasz luxusáruházban. A helyszín meglepő volt,és a ruhák is remekül tükrözték a tervezőnő kifinomult stílusát!

Ha megkérdeznénk tíz nőt, hogy kicsoda is Léber Barbara, biztos vagyok benne, hogy azt a választ kapnánk, hogy az esküvői és nagyestélyi ruhák koronázatlan királynője. Ezen a bemutatón viszont a kreátor bebizonyította, hogy a hétköznapokra is tud hordható, de mégis elegáns darabokat készíteni.

   

A bemutató első részében tehát a fűzőé volt a főszerep, ami a különböző pólókon és felsőkön stilizált formában jelent meg, kiegészítve mindezt a neves áruház márkás kiegészítőivel. Bevallom, néhol elég nehéz volt eldönteni, melyik darab tartozik a tervezőhöz és melyik való az üzletből.

   

A kollekció egyes darabjai néhol nagyon különleges anyagokból készültek, de uralkodó volt a csipke és az idei szezonban nagyon trendi bőr is. A ruhák főként földszínekben, illetve a fekete és a szürke különböző árnyalataiban jelentek meg, de felbukkant a mostanában nagyon divatosnak számító állatminta is egy-egy ruhán illetve fűzőn.

   

A bemutató második részében az idei szezon nagyestélyijeit nézhette meg a közönség, ahol a merész, de elegáns és klasszikus szabásvonalak uralták az egyes darabokat. A ruhák különlegessége a rendkívül sok kézzel hímzett, gyöngyökkel kiegészített virágminta volt, ami egyedi megjelenést kölcsönzött az uszályos estélyiknek. A kollekció e darabjai már nemcsak a klasszikus színekben tűntek fel, hanem a bordó, az arany és ezeknek az árnyalataiban is, amiket szőrme kiegészítőkkel tett Léber Barbara még hangsúlyosabbá.

   

Nos, az biztos, hogy a bemutató remekül sikerült, a ruhák hozták a tervezőnőtől megszokott szintet, amit az egyes darabokkal harmonizáló etnozene és Bársony Bálint magánszáma tett még különlegesebbé. Habár egy nem megszokott helyen csodálhatta meg a divatrajongó közönség a kollekciót, Léber Barbara ismételten bebizonyította, neki helye van a divat világában.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés