Lebilincselő táskák - A tervezők a táskájukhoz kötik viselőjüket

Nem érdemes vitát nyitni arról, hogy melyik dizájner kezdte az őrületet. Egy biztos: nagy sikernek örvend a karpereccel együtt viselhető clutch!


Nem csak praktikus, de igazán egyedi kinézetet kölcsönöz viselőjének, ez a finom kis apróság. Egy szép lánccal rögzített kiegészítő, nagyon attraktív és figyelemfelkeltő lehet, míg a másik típus, a bőrpánt kicsit hétköznapibb, könnyedebb viselet.

   

A tervezők ilyen egyszerű megoldást találtak arra, hogy a táskához a tökéletes karkötő kerüljön, ezzel is megkönnyítve a választást. Nem utolsó sorban végre egy újítást üdvözölhetünk a hagyományos táskapántok és szíjak terén, amik gyakran inkább le-, mintsem felcsatolásra kerülnek.

   

 

 

Bár maga az ötlet nem új keletű, a halandó emberek számára is elérhető üzletekbe most kerülnek még csak igazán ezek az egyedi darabok. Ha pedig nem találunk olyat, ami tetszik nekünk, nagyon jó alternatíva, ha egy régi clutch-hoz a mostanában egyre több helyen beszerezhető egyszerű, sima fém karkötőket csatoljuk hozzá egy megfelelő lánccal vagy bőrpánttal. Válj te is a táskád rabjává!

 

Holovcsák Kriszti

 

 

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés