Légy Te is pin up lány! II.

Előző összeállításunkból már megismerkedhettetek a pin up stílussal. Most pedig bemutatjuk nektek ennek a divatirányzatnak a koronázatlan királynőjét, Dita Von Teese-t. A burleszk táncosnő tökéletesen hozza a klasszikus pin up követelményeket. Ismerjük meg most a stílusát kicsit közelebbről!

Az amerikai születésű Dita sztriptíztáncosnőként kezdte pályafutását, ekkor dolgozta ki nem akármilyen stílusát. Azóta pedig remekül képviseli ezt a nagyon is egyedi divatirányzatot.

A pin up nagyon nőies stílus, így nem meglepő, hogy ezt kell követni a kinézetben is. Azt mondják, az az igazi pin up lány, aki a megjelenésében jól össze tudja párosítani az érzékiséget és az ártatlanságot. Nos, valljuk meg, ez azért nem egyszerű feladat. Most nézzük meg, mindezt hogyan éri el Dita!A táncosnő szerint, ha pin up lányok akartok lenni, szeretnetek kell a testeteket, illetve a tökéletes kinézetre időt kell szánni. Ha ez nincs meg, akkor nem is lesz olyan a fellépésetek, mint egy igazi pin up lánynak!

A ma már fehérnemű-tervezőként is nyilvántartott táncosnő szerint mindenekelőtt ki kell emelni a nőies vonalakat, vagyis hangsúlyozni kell a mellet és a feneket. Mivel ennek a stílusnak a vékony derék az egyik ismertetőjele, ezért nagyon fontos, hogy mindig össze legyen húzva. Ezt különböző övekkel, egy szűk ruhával vagy fűzővel is elérhetjük.

A pin up lányoknak kötelező viselet a szoknya vagy a kis sort, hosszú nadrágban nagyon ritkán jelennek meg. Dita is szívesen visel ilyen darabokat, illetve gyakran látható pánt nélküli vagy puffos ujjas, masnis egész ruhákban. Ezek a ruhadarabok leggyakrabban szaténból készülnek és sötét árnyalatúak.

Elengedhetetlen még a fekete, loknis haj, a cicásra húzott szemek és a vörös ajkak, ha tökéletesen szeretnénk hasonlítani Dita Von Teese-re. Ez a smink és frizura is egyfajta sejtelmes megjelenést biztosít, ami alapkövetelménye egy pin up lánynak. Ne feledkezzünk meg a magas sarkú cipőkről sem, amiket a most nagyon divatos platform lábbelik is helyettesíthetnek.A fenti összeállításból kiderült, hogyan lehettek olyan egyedien stílusosak, mint a híres táncosnő, akinek köszönhetően még ma is él a köztudatban ez az igazán szexis divatirányzat. Nektek tetszenek Dita ruhái?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés