Legyél te az est fénypontja!

Ha szilveszter, akkor bulizás. Ha bulizás, akkor koktélruha. Hogy méltóképp tudd búcsúztatni az óévet és köszönteni az újat, most kedvenc, középárkategóriás üzleteink szilveszteri szerelései közül válogattunk.

December utolsó napján ragyognak a konfettik, a pezsgőspoharak és a mosolyok. Ragyogjunk hát mi is! Végre elérkezett a flitterek, strasszok és csillámok ideje. Ez alkalomból a Mango egy aranyos kis aranyost ajánl nekünk, a Zara fantasztikus, metálfényű szoknyájával kápráztat el, a H&M pedig egy testhezálló, zöldeskék koktélruhát kínál.

 

 

 

Az őszi/téli szezon 50 árnyalata a Mango gardróbjában mutatkozik meg leginkább. Itt a burgundi bordótól a mély lilán át egészen a kobaltkékig mindent megtalálunk. Kombináljuk az anyag-, szín- és mintatrendeket! Míg a bordó a bársonnyal, addig a lila a barokk motívummal alkot erős párost, a kék azonban legyen végtelen, akár az óceán.

 

 

 

Ha úgy érzed, egyik stílus sem áll hozzád közel, maradj a jól bevált kis feketénél! Trükkös szabással ezt is izgalmassá teheted. A régóta népszerű válldíszes ruha a Mangonál, a peplum derekú a Zaranál kapható. Naprakész divatrajongóknak viszont az elöl rövid, hátul hosszú estélyit ajánljuk, amely motoros csizmával kiegészítve igazán ütős megjelenést kölcsönöz.

 

 

 

Reméljük, adtunk néhány jó ötletet ahhoz, hogy emlékezetessé tedd a szilveszteri belépődet! A honlap csapata ezúton kíván minden kedves olvasójának divatban gazdag, boldog új évet!

 

 

Oláh Dóri

 

 

Kapcsolódó cikkek:

Szilveszteri clutchok színes tára »

Terítéken a tél  »

A Zara a hétköznapok Pradája  »

Az ősz 50 árnyalata »

Haj-koronák »

Fényes fém az arcokon »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés