Less be Paris születésnapi partyjára!

Míg mások a harmincadik születésnapjukat gyászosan fogják fel, az örökösnő hatalmas bulit rendezett és filmre vette az egészet. Paris Hilton nemhogy titkolta, hanem egy hatalmas bulival ünnepelte kerek évfordulóját!

A partyn mindenki megjelent, aki a felső tízezerben jelen van, vagy nevet szerzett magának bármi egyéb módon. A party helyszínéül szolgáló hollywoodi álomházba háromszáz vendég volt hivatalos. Az ünnepelt a barátjával, Cy Waitsszel érkezett. Nem tudjuk, hogy a megdöbbentés királynője miért fogta vissza ennyire magát saját születésnapján, mindenesetre tetszetős Paris új stílusa.

   

A partyt a burleszk jegyében hirdették meg, mégis valahogy a Moulin Rouge világát idézte, ami mind a divatban, mind a filmvásznon már a múlté. Persze, a mozikban most jön ki a Burlesque című szuperprodukció, de az valahogy nem ezt a hangulatot jeleníti meg. Rengetegen jöttek el az eseményre, többen próbálták követni a dress code-ot kisebb-nagyobb sikerrel.

   

Finom fordításban 'Stricik és táncoslányok' névre hallgató partyra Paris legközelebbi barátai jöttek el. Bár több százan érkeztek, a fotósok mégis csak néhány hírességet kaptak lencsevégre. Paris testvére, Nicky is ott volt természetesen, aki egy hatalmas toll boával dobta fel fekete bőrből készült öltözetét. Kezében a Dior legújabb táskaremekét lóbálta a legfiatalabb Hilton lány. A legtöbbet Kathy Griffin komedista mutatta meg magából, aki egy baby-doll felsőben és egy franciabugyiban érkezett meg.

 

   

Az eseményen ott voltak Paris szülei is, édesanyja is az eseménynek megfelelően öltözött fel. Külön felhívnánk a figyelmet tollakkal díszített táskájára, ami igazán elegáns és a régi mulatók táncosnőinek legyezőjére emlékeztet.

A botrányhősnő nem éri be egy partyval, tervez még öntömjénező eseményeket New Yorkban, Las Vegasban és Los Angelesben is. Ja, a legfontosabb kimaradt! Tudjátok mit kapott barátjától a születésnapjára? Hát persze, hogy egy vadonatúj sárga Lexus sportautót! És ez nem minden. A szerelmes férfi egy rubintokból és gyémántokból álló nyakláncot is ajándékozott kedvesének.

 

Szerintetek trendi volt Paris születésnapja? És az öltözéke?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés