Los Angeles-i ragyogás mostantól egész Európában

Nem tudom, közületek ki nézi a Narancsvidék vagy akár a Pletykacica című sorozatot. Ezekben a filmekben az összes fiatalnak tökéletes sminkje van: ragyognak az arcok, csillognak az ajkak és kunkorodnak a pillák.

Ha Ti is szeretnétek ellesni a tökéletes smink titkát, akkor itt az ideje, hogy megismerkedjetek az egyik legnagyobb amerikai sminkmárkával, ami már betört a hazai piacra is.A hazai LA Make Up Store-okban mindig a legutóbbi és ugyanakkor a teljes termékpalettából megtaláljuk. A választásban - és igény szerint a sminkelésben is - hozzáértők segítenek. „Szerettük volna mindazokat a termékeket behozni, amelyekkel a hollywoodi sztárok is sminkelnek, így már az indulásnál is minden típusból 20-70 féle szín közül válogathatnak vásárlóink. Annak érdekében pedig, hogy a magyar hölgyek szélesebb csoportját tudjuk kiszolgálni, két különböző márkát is képviselünk. Az LA Girls a tinédzser korosztályú lányok számára kínál színes, csillámos és élénk sminkeket, míg az LA Colors a fiataloknak és felnőtt hölgyeknek kölcsönöz minden alkalomra kifogástalan megjelenést.” – mondta Molnár Gabriella, brand menedzser. 

   

Az úgynevezett LA Beauty, vagy Californian Look világszerte az egyik legújabb trend. A szép és egészséges megjelenés azonban ma már nemcsak a napfényes Kaliforniában élők kiváltsága.  Tehát innentől fogva nem kell folyamatosan irigykednünk a Kaliforniai álomról, hiszen mi is lehetünk üdék és csillogóak egyszerre.Dukai Regina a termékbemutató rendezvényen elmondta: „Nagyon örültem, mikor az LA Make Uptól megkerestek, hogy legyek a márkabevezetésben segítségükre, mert már régóta kedveltem az LA Colors termékeit. Sajnos mindig nehézségekbe ütközött ezek beszerzése, mert sehol Európában nem lehetett megvenni. Így jobb híján barátaimat kértem meg, hogy hozzanak utánpótlást az Államokból, de összehasonlíthatatlanul más lesz végre a sok száz termék közül szabadon válogatni.” 

   

A forgalmazott készítmények egyikét sem állatkísérletek segítségével fejlesztették, és külön öröm, hogy az LA Colors és LA Girls az egyetlen olyan dekorkozmetikai márkák, amelyeket kizárólag hazánkból exportálnak Európa-szerte.

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés