Louis Vuitton szandálok, 2009 nyár

A cipők kétségtelenül viszik idén nyáron a pálmát. Főszerepet kaptak a tervezőktől, rájuk irányul minden figyelem, s meg is felelnek az elvárásoknak. Különlegesek, látványosak, vannak, akik szerint rondák, mások imádják őket.
Egyszerűen muszáj részletesebben is beszélnünk Louis Vuitton szandáljairól, hiszen talán ezek a leginkább utánzott cipők ebben a szezonban. A kollekcióban 50 modell szerepel, az általunk bemutatottak különböző változatai.Itt van például a máris híressé vált Spicy, amelyet megannyi hírességen láthattunk már, többek között Victoria Beckham és Zséda is felvette, pedig még el sem kezdődött az igazi szezon!
Kígyóbőrből készült, 11 cm-es tűsarkakon áll, és mindent rápakoltak, ami elképzelhető. Spárgák, rojtok, az elején etnikus, álarcszerű minta, gyöngyökből, kövekből összerakva, de nem hiányoznak az arany gombok sem. A platform része különböző színekből áll össze, a belső talprésze bélelt.

Sokkal egyszerűbb a Sofia Coppola tervezte modell, amely piros velúr, kecskebőr, de feketében is kapható. A sarka tökéletes, nem túl magas, de nem is alacsony, elöl nyitott, vagyis peep toe, ahogy idén illik. A szandál szélén végigfut egy arany szál, és a bokán is ezzel kapcsolódik össze.

Figyelemre méltó még a Mango modell is, amely vékony, színes pántokból áll, és élénk színvilágot képvisel. Az idén őrülten divatos élénk kék itt pink talppal és pirosas pántokkal párosul, de ugyanez a modell létezik rózsaszínben, narancs talppal is. A sarok magas, az anyaga borjú lakkbőr, a saroknál nagyon eltalált megoldás a megerősítés, de a boka alátámasztása is kényelmesnek tűnik.Spicy Sofia Mango

A Graphic telitalpas modell, amelyben ravaszul elbújtatták a 10 cm-es tűsarkat. Metalizált borjúbőr az anyaga, bélelt belső talprésszel, hogy kényelmesebb legyen, és bőrtalppal. Arany és fehér árnyalatban is kapható.

Az Apple elnevezésű szandálból rózsaszínűt, feketét vagy fehéret választhatunk. Ez a darab a haute couture világából merítette az ihletet, a masnival, az arany csattal klasszikus és elegáns. Borjú lakkbőrből, platformos talppal készült.

Szerencsére a lapos sarkú szandálokról sem feledkeztek meg: visszafogottan gladiátor fazon, Macadamia a neve, és rendkívül puha borjúbőr az anyaga. A szegecsek aranyszínűek, a sarok is, s az LV logo is megtalálható az arany részleteken.
Graphic Apple Macadamia

A Cherry modell szintén lakk borjúbőrből készült, esti viselet, elegáns, klasszikus, arany kis csattal, kis masniszerű díszítésekkel tűsarokkal

Extravagáns stílusú a Unique szandál, elöl a lábfejnél T alakban, kövekkel kirakott díszítésekkel, hátul a tűsarkat takaró rojtokkal.

És utoljára a nagy kedvenc, a spárgatalpú Blueberry modell, akárcsak a régi időkben. LV monogrammal nyomott, kék farmeranyagból készült, a masni lakkbőr, a talpa gumi.
Cherry Unique Blueberry

http://www.louisvuitton.com/

Kapcsolódó cikkek:

Bye bye Olivier! »
Szakértőképző 1. »
Bokára fel! »
A világ legdrágább cipői »
Louis Vuitton »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés