Luxus-mobilok - Vertu 2. rész

Gondoltunk azokra is, akiket az aktuális divat mellett a mobilok is érdekelnek, azon belül is pedig a jó drágák. Sorozatunk 2. részében a Vertu telefonokkal ismerkedünk. Luxus-mobil kategóriában a Vertu verhetetlen. Férfiakra és nőkre egyaránt gondolt, így válogathatunk Ferrari-s, gyémántos, csilli-villis, természetesen limitált kiadások között. Ami az összes darabban közös, az impozáns kivitelezés, szinte belesimul a tenyerünkbe.

Vertu Ascent

Megszületett az első luxus-telefon, melynek kritériumai, hogy sportos és elegáns legyen. Puha bőr és folyékony fém találkozása, logója egy versenyautóéhoz hasonlít. A kivitelezés és technológia találkozása oly módon, mintha egy gépjárművet és egy ékszert ötvöznénk. Erő és elegancia sugárzik belőle.

Ascent Ferrari 60

A Nokia, Vertu és Ferrari találkozása. Mindháromnak a legjobb tulajdonságaival természetesen. Precíz kialakítás, nagy felbontású képernyő, koncert hatású hangok és egy kézzel kidolgozott tartódoboz, természetesen bőrből, a jól ismert Ferrari logóval.


Galaxy

Olyan celebek szerettek bele, mint Gweneth Paltrow, Madonna, Tom Ford és David Beckham. Nem csoda hisz kialakításakor olyan anyagok kerültek elő, mint a kerámia, rozsdamentes acél, tartós könnyűfém (Liquidmetal), kézzel varrt bőr és zafír képernyő. Igazi fegyver az ember kezében.

Cobra

Na ezt már nőknek ajánlanánk. A telefonon ugyanis egy kobra fut végig, mely a francia ékszerház, Boucheron nevével fémjelzett. 2 gyémánt, 2 smaragd és 439 rubin egy telefonon nem álom többé.

Boucheron 150

A francia ékszerház, 150. születésnapját a Vertuval karöltve és egy limitált mobillal ünnepelte, mely színtiszta arany. Igazi ajándék.Ascent Ti

Ennél a kiadásnál megmaradt a jól bevált, hagyományos forma, de itt már mobil-internet hozzáférés, 3 megapixeles kamera, beépített vaku, valamint karcmentes LCD képernyő teszi hívogatóbbá a megszokott arany borítás mellett.A Vertu a luxus-telefonok között nem csak csillogást képvisel, nem csak alapfunkciókat tölt be. Igazi társ a mindennapokban.

Kapcsolódó cikkek:

Luxus-mobilok - iPhone 1.rész »
Lanvin »
A Cavalli birodalom »
A kézzelfogható luxus »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés