MAC: Après Chic

A MAC legújabb, Après Chic névre keresztelt kollekciója a bíbor és a púder árnyalatai köré épít. A természetes hatást a glamourral keverő szettek a téli hónapok tökéletes kiegészítői halvány, de csillámló szemhéjpúderekkel és extra tartós szemceruzákkal. A kollekció nem csupán tartalmában, de reklámanyagában is erős; a paprikapiros kötött sál és a mélybordó smink kombinációja garantált sikert eredményez.

 

 

Az Après Chic kollekció alapját a télies romantikát idéző bíbor árnyalatú rúzsok és csillámló földszínű szemhéjfestékek adják. A természetes hatást keltő púder árnyalatok keveredve a glamourért felelős bordókkal a jéghercegnők birodalmát idézik fel, mely alapvetően az aktuális témakör is egyben.

 

   

 

 

 

A kollekció az előbb említett rúzsok, ásványosan ragyogó ajakfények és szemhéjfestékek mellett kiegészül az ezekkel tökéletesen párosítható púderekkel, két körömlakkal, ecsetekkel, szempillaspirállal és az újdonságnak számító, extra hosszú tartást igérő szemceruzákkal.

 

   

 

A termékek mellett külön említést érdemel a reklámanyag is, mivel egy egszerű, ám nagyszerű divatfogással sikerült az utóbbi idők legátütődd MAC kampányképét létrehozni. A kötött, paprikapiros sál és a bíbor sminkek kombinációja által keltett hatás lenyűgözően prezentálja az Après Chic kollekció lényegét, azaz; egyszerre kelt jegesen hűvös és bájosan meleg hatást, valamint áthatja az elérhetetlenség romantikája.

 

   

 

A kollekció darabjai limitált szériában és ideig elérhetők a MAC üzleteiben.

 

 

Szabó Lili

 

Kapcsolódó cikkek: 

Arany vintage és fekete fátyol »

Fényes fém az arcokon »

MACrilyn  »

Rúzst mindenkinek! »

Magyarul: MAC - Október 24-én startolt a Mac magyarországi honlapja »

 

 

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés