M.A.C. és a cicák

Ha cicás sminket szeretnél, a M.A.C most Neked kedvez! Újabb limitált kiadású kollekcióval jelentkeznek!

Ahogy megszoktuk a kozmetikai cégtől, idén is egy limitált kiadású, különleges smink kollekciót dobnak piacra, amely bár nem kíméli a pénztárcánk, de igazán csábos kinézetet érhetünk el vele.

A rúzsok és szájfények között megtalálhatók világosabb és sötétebb darabok is - a M.A.C. célja a ragyogás, csillogás volt -, ezért inkább ezeket a darabokat egy buli alkalmával érdemesebb viselni.

A szemhéjpúderek világosabb, ám szintén csillogós árnyalatokat kaptak, melyet remekül kiegészíthetnek a különböző színű szemhéjtusok, amelyek a klasszikus fekete mellett vadabb színekben is ragyognak: pink, zöld és sárga.

Így, a tusok alapján meg lehet határozni az egyes szettek színeit, amelyet a képek tökéletesen tükröznek.

A kollekció három részből fog állni: Palace Pedigreed, Leopard Luxe és Burmese Beauty, melyek kampányfotóin a termékeket reklámozó modell hátterében különböző színű cicák találhatók - amelyekről az egész szett a "Fabulous Felines" (mesés macskafélék) nevet kapta.

A Palace Pedigreed bordós, lilás, pinkes árnyalataival igazi dívává varázsol bennünket - ezek a színek talán a zöld szeműeknek a legelőnyösebbek (ahogyan a képen a cicának is zöld a szeme).

A Leopard Luxe visszafogottabb, marad az elegánsabb színeknél és a piros rúzsnál, ám a citromsárga tus mégis egy kis játékosságot visz az egész szettbe.

A Burmese Beauty pedig inkább a zöldesebb és vadabb színkombinációkat kínálja a vevőknek, s talán ezzel készíthetjük el a legszexibb sminket is.

És ha ez még mind nem lenne elég, a smink kollekcióval egyidejűleg egy leopárdmintás neszesszert is kínálnak a sminkmesterek, hiszen az is az idei ősz egyik nagy slágere.

Képek forrása:

www.maccosmetics.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés