Madonna döglesztő rucijai,csak Neked!

Madonna. Igen, ő az énekesnő, akiről talán még nagymamáink is hallottak. Egy világszerte ismert ikon, akinek 30 éve töretlen a sikere a zenei palettán. Utánozhatatlan és elismerésre méltó.

2009-es Stick & Sweet turnéján nem keveset utazgat, egyik világvárosból a másikba repül, milliónyi negatív és pozitív kritika éri előadásait nap, mint nap. Mi azonban a tehetsége mellett a show ruhatárára is kíváncsiak voltunk!

Madonna ismét egy lépéssel előrébb jár. Nemrég számoltunk be arról, hogy a vöröset felváltja a fekete, ő már csaknem egy éve az egész turnét a sötét tónus köré építette. Néha belecsempész egy kis fehéret vagy pirosat, de a szigorú árnyalat az összes számot végigkíséri.

Áttetsző anyagok, body és térd felettig érő csizma. Egy kis erotika (ahogy azt tőle megszokhattuk), flashdance forever, no meg ismét önmagunkat tudjuk csak ismételni, azaz trendelőrejelzésből ötös a lábbeli!

Egy kicsit kutakodtunk a fotóalbumban és bizony a pop királynője 2009-ben visszanyúlt a múlthoz és a modern showelemek mellett a klasszikus 90’-es évek koncertjeiből is lopott ötleteket!

Botox és plasztika ide vagy oda, azért valljuk be, jó lenne 50 évesen így, kinézni, ennyire bírni a tempót és ekkora sikert aratni. Minden elismerésünk a popkirálynőnek!

Kapcsolódó cikkek:

Ray Ban – sokadik reneszánszukat élő modellek »
Madonna ragaszkodik szarvaihoz »
COMET 2009 »
Hollywood legerotikusabb szépségpöttyei »
Mario Testino »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés