Maxiruhák és szűk nadrágok

Gucci 2009 tavasz–nyár

Kicsit elhanyagoltuk mostanában a 2009-es tavaszi prêt-à-porter kollekciók bemutatását, hát vegyük fel újra a fonalat. A párizsi bemutatókkal végeztünk, de hátravan még Milánó, New York...
Ugye, ti sem bánjátok, ha a tavaszi–nyári divattal foglalkozunk, amelyet igaz, hogy tavaly ősszel mutattak be, de mégiscsak ez a szezon jön most! A naptár szerint legalábbis, mert ha kinézek az ablakon, szakadó hóesés, lehet, hogy most kezdődik igazán a tél? Szóval semmi kedvem a téli divatról tájékoztatni benneteket, habár ezekben a hetekben ezek a divatbemutatók zajlanak.
Ha ti is egyetértetek velem, maradjunk a nyárnál, méghozzá Gucciék háza tájáról. Ami azért is izgalmas számunkra, mert az Andrássy úti üzletben bizonyára feltűnnek majd ezek a darabok.


A kollekciót Frida Giannini tervezte, ő továbbra is főleg szűk fazonú, bokáig érő nadrágokat ajánl, hogy jobban érvényesüljenek csodálatos, bokára kötött vagy csatolt szandáljai.


A miniruhái légiesek, trópusi vagy geometriai mintákkal, főleg kék és türkiz árnyalatokban, néhány piros, lila vagy bézs folttal megszakítva. Sokszor a türkizt feketével párosítja.

Itt-ott megjelenik a kígyóbőrminta is, sok a sort, és a sportos stílus. Ami azonban számomra a legmeggyőzőbb, azok az estére felvonultatott maxiruhák.

Kapcsolódó cikkek:

Érdekel, hogy miben fogunk járni, amikor melegszik az idő? »

Kapcsolódó képgalériák:

Gucci 09
Gucci 09/2
Gucci 09/3
Gucci 09/4

Címkék:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés