Még egy celeb nevével bővül a cipőválaszték

Az 1987-es születésű brit énekesnő stílusa mindig is téma volt a média számára. Vörös haja feltűnést keltett, ha viszont nem hajáról és különleges, színes ruháiról beszéltek, akkor a bugyi nélküli koncertjeiről.

Ám a sok zűrös esemény után úgy tűnik, Joss Stone lenyugodott, és valami egészen másba fogott, mint „odamondós” dalszövegek írásába. A Nine West kreatív igazgatójával, Fred Allarddal közösen egy limitált kiadású cipőkollekciót hoztak létre, melynek darabjai augusztus végén bekerülnek a boltok polcaira is.

Barna és szürke árnyalatok, prém, virágminták és egy kis szegecs, hogy lássuk, ezt az énekesnő stílusa, egyénisége és tetoválásai ihlették. Úgy tűnik, ezek a csizmák nem sikerültek olyan sokszínűre és érdekesre, mint amilyen Joss Stone egyénisége.

Bár fazonban válogathatunk bokáig, térdig és combig érő változatokból, ez is csak egy, a celeb nevét használó márkákból. Szép, szép, de nem látunk mögötte közös munkát az énekesnővel.

Ám Stone rajongótábora minden bizonnyal nagy örömmel fogadja majd a kollekciót, amely 100-200$-os áron lesz majd kapható.Szerintetek érdemes volt belevágnia egy cipőkollekció tervezésébe, vagy maradhatott volna inkább az éneklésnél?

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés