Még mindig a tavaszi-nyári felhozatal!

Bizony, jól sejted, leragadtunk az üzleteknél! Hiszen újdonságokra éhesek vagyunk, és ilyenkor, mikor az üzleteket ellepik a tavaszi-nyári kollekciók, egy picit menthetetlenek is! Hajlamosak vagyunk leragadni a kirakatok előtt, és aztán meg úgy érezzük, hogy mindent meg akarunk mutatni neked, az összes jó cuccot és stílust! Ezúttal a Clamar Női Divat és a Fanatiq üzlet új választékából szemezgettünk…

Clamar Női Divat

Egy üzlet, ahol magas minőségű, divatos, francia márkákra bukkanhatsz. Tuzzi, Infinitif, SYM, Fred Sabatier, Gilli és Esisto ruhákat forgalmaznak, valamint két új márkával bővítették választékukat, melyek a Gérard Pasquier és a Paris.

Ezekből kiragadva, most a Tuzzi márka tavaszi-nyári kollekcióját szeretnénk bemutatni neked.
A Tuzzi friss, elegáns és lezser, ruháit luxus- és szexi hatások lengik át. Fő jellemzője, hogy minőségi anyagain dekoratív, nagyléptékű grafikus és virágminták jelennek meg.

Kollekciója öt színvilágot tartalmaz:

-    Sportosan, zöldben és feketében. A valódi bőrből és bőrhatású textilből készült blézerekhez és kiskabátokhoz kék és fekete denim nadrágokat terveztek. A gyöngyökkel és flitterekkel díszített pólók és blúzok egyszerre biztosítanak elegáns és szexi megjelenést.
-    A pink és a fehér már a nyár melegségét sugározzák számunkra. A blúzok, nadrágok és szoknyák nőiességét batikolt és hippi minták teszik játékossá.

-    A szafari és etno stílus árnyalatai a homoktól a barnáig terjednek. A semleges színeket kiváló minőségű anyagok emelik ki. A színes, nagy mintás maxiruhák is rendkívül különlegesek, és divatosak.
-    Napsárga és vakító fehér kombinációi: finoman megmunkált anyagokból készült ruhák és blúzok, flitterrel és kövekkel díszített kötöttáru és pólók a nyári napfény színeiben.
-    Klasszikus fekete-fehér összeállítások újszerű fazonokban és mintákkal. Az ezüstdíszítések eleganciát sugároznak.
A könnyű anyagból készült tavaszi dzsekik, a ballonkabátok és bluzonok rövidek és sportosak. A blézerek minőségi anyagokból készülnek és mintásak vagy mosottak. Fazonjukat tekintve rövidek és szűkek, vagy lezserek és A-vonalúak.
A kollekcióban leginkább a hosszú és bőszárú nadrágok dominálnak, de divatos a 7/8-os capri- és a bermudanadrág is. A sportos nadrágok denim, vagy fekete és kék színűek.
A szoknyák térdmagasságtól a földig érhetnek, lehetnek bőven hullámzók és egyenes szabásvonalúak is. A minták nagyok és grafikusak. Ruhákat mindenféle hosszúságban találsz a Tuzzi kínálatában, melyek dekoratív mintákkal készülnek.
A tunikák és blúzok gazdagon díszítettek, a magas minőségű anyagokat flitterek, láncok és kövek teszik különlegessé. Az ötletesen szabott pólókat érdekes minták és applikációk díszítik.
A választékban a kiegészítőket is megtalálod, például a táskákat és a sálakat.

Fanatiq
A Fanatiq tavaszi kollekciója rendkívül nőies, legyen szó elegáns ruháról, vagy utcai viseletről. Legfőbb jellemzői a klasszikus szabásvonalak, könnyed anyagok, egyszerű, letisztult részletek és a természetesség. Színeiben jelen vannak a natúr árnyalatok, de épp úgy megtalálod a játékos mintákon lazúrosan átfutó, élénk tavaszi színeket is.   Kováts Adél színművésznő
 

A virágminta itt is hódít, és jól megfér a fekete-fehér geometrikus mintázattal, ahogy a szafari hatású földszíneken is hangsúlyos részletek a virágmotívumok. A maxiruhák is trópusi hangulatot idéznek a hatalmas levelekkel és színes virágokkal, tehát semmi akadálya annak, hogy idén igazán virágos legyen a kedved!
   Kováts Adél színművésznő
 

Termékkatalógus/Clamar
Termékkatalógus/Fanatiq

Kapcsolódó cikkek:

Még mindig a kikelet  »
Kikelet az üzletekben »
Tavaszi felhozatal »
Tavaszi körkép az üzletek kínálatáról! »
Érdekel, hogy miben fogunk járni, amikor melegszik az idő? »

HIRDETÉS
Belépés:
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés