Megan Fox viaszbaba eladó!

A mai napig születnek erre a világra isteni szépséggel megáldott nők. Olyanok, akiket a filmipar emiatt felkap és azután egy fél földkerekség irigyel és ünnepel. Mégis, valamilyen érthetetlen és legfőképpen értelmetlen oknál fogva kés alá fekszenek és egykori képmásukra emlékeztető, élettelen jégszobrot faragtatnak magukból. A hollywoodi gépezet tehát működik tovább. Avagy nesze neked álomgyár!

 

   

 

Megan Fox még nem töltötte be a huszonhetedik életesztendejét, de máris jobban hasonlít önmaga jól megmunkált botoxanyucijára Beverly Hills-ből, mint saját tulajdon képére. Az ő esetében nem plasztikbalesetről, vagy túlkapásról van szó, hanem borsos árú, művészi arcfaragásról a legjobb orvosok szikéi által. Megan egyszer régen, egy fantasztikusan bájos leányzó volt. Sajnos, csak egyszer régen.

 

 

 

 

   

 

Mindaz persze mellékes, hogy nem szerepelt egy jelentős tartalommal bíró moziban sem. A Transformers hiába számított a premierév kasszasikerének, azt bajosan lehet színészi munkának nevezni, amit haspólós rohangálás címén művelt. Még azt is elnézzük neki, hogy ötször kapott Aranymálna díjat és hogy domborított Olsen-ikres filmben is. Azt viszont nehezen megy le az ember torkán, hogy megpróbálták kikiáltani a következő Angelina Jolie-nak a kisasszonyt. Mert ahhoz, hogy valaki a szamaritánus színészóriásnő nyomdokaiba léphessen, több kell, mint hogy leszbikus kalandokról és biszexualitásról hordjon össze hetet-havat.

 

Sajnos nem mindenki használja ki jól a könnyen jött hírnevet. És van olyan, akit kegyetlenül bedarál, majd egy jól irányzott mozdulattal kiköp a híres nevezetes hollywoodi álomgyár. Szóval, nehogy azt higgyétek kedves fiatal lányok, hogy az jelenti a szépséget, amit a doktorbácsi késsel kifarag. A viaszbabákat nem lehet rendesen megölelni. A viaszbabák nem tudnak rendesen mosolyogni. A viaszbabáknak igazából nincs is szívük, az igazi lányoknak viszont van. Maradjatok bájos és természetes szépségek, úgyis csak azzal a csipetnyi tökéletlenséggel marad kerek a nagyvilág.

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Szentesi Évi

 

 

Kapcsolódó  cikkek:

A dögös Rosie és a Transformers esete »

10 szépségtipp Megan Foxtól »

Mutasd a tetoválásod, megmondom, ki vagy! »

Megan Fox lett Armani múzsája? »

Plasztiknyulak, angyalok »

 

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés