Melyik hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha?

Néha bizony a hírességekkel is előfordul, hogy nem elég naprakészek a divathíreket illetően, és megpróbálnak egy olyan ruhában tündökölni, amiben azelőtt mást is láthattunk. Lady Gaga rajongói most fellélegezhetnek, ugyanis az énekesnővel extravagáns öltözködése miatt ilyen még nem fordult elő. Következzenek azok a sztárok, akik sajnos ezt nem mondhatják el magukról!

A legkellemetlenebb, ha egyazon eseményen két sztár ugyanolyan ruhában jelenik meg. Így történt ez Pinkkel és Shakirával az MTV díjátadó gáláján. Ők azonban nagyon jól kezelték a kínos szituációt, és közös pózolással oldották meg a problémát. De vajon melyikük mosolya őszintébb?Lindsay Lohannel legnagyobb bánatára nem is egyszer fordult elő, hogy ugyanolyan ruhában kapták lencsevégre mint kolléganőit. Az első képen Sarah Jessica Parkerrel kell közös ruhán osztoznia, míg a másodikon az ugyancsak szakmabeli Diane Krugerrel, akivel ugyancsak nem először történt ez meg.A színésznő ugyanis korábban már elkövette azt a hibát, hogy egy hivatalos eseményen olyan darabot viselt, melyben korábban az énekesnő Celine Dion egy egész koncertet végigénekelt. Whitney Houston pedig nem vette észre, hogy egy Madonna által már viselt Dolce&Gabbana darabot készített ki neki a stylistja.Súlyos visszaesőnek számít még Gwyneth Paltrow, ugyanis a szőke színésznőt többször is lefotózták már „használt” ruhában. Döntsétek el Ti, hogy rajta, vagy Fergie-n mutat jobban ugyanaz a darab, vagy esetleg Adriana Lima választott a ruhához jobban passzoló cipőt!De még a divattervezőkkel is történhetnek furcsa dolgok: Donatella Versacenek és a szupermodell Eva Herzigovának is ugyanarra a ruhára esett a választása, csupán pár nap eltéréssel. A helyszín szerencsére nem egyezett, ugyanis míg a divattervező Washingtonban, a modell a Velencei Filmfesztiválon jelent meg a ruhakölteményben. Úgy látszik ebben az esetben is lassan terjedtek a hírek.


A kislányos stílus több színésznőnek is bejön – egyszerre. Tom Cruise feleségét, Katie Holmest nem zavarta, hogy Ashley Olsennal kell osztozkodnia, és a mutatós ruhácskát egy kardigánnal dobta fel. A különleges ruhadarabokat kedvelő Katy Perry pedig valószínűleg megmarad az egyedi tervezésű daraboknál, miután az X-factor nyertesével, Alexszel együtt ugyanazt a Dolce Gabbana tengerészruhát választották.Hiába, a sztárok sosem fogják megtanulni, hogy a média nem csak a saját hírnevük szempontjából lehet hasznos számukra, hanem a másokról szóló híreket is érdemes lenne néha elolvasni. Vagy legalább a stylistjuk mellé felvehetnének egy „szerepelt-e ez a ruha már a hírekben” asszisztenst. Ti elvállalnátok a munkát?

Kapcsolódó cikkek:

Az elmúlt év legcsúnyább melléfogásai »
A modellnek vagy a hírességnek áll jobban ugyanaz a ruha? »
Igen! Nem! Oh jaj! – Balmainia a való életben »
Divat? Az micsoda? Ciki a ruhám? »
Mit viselt múlt héten Paris, Shakira vagy Jessica Alba? »

Címkék: , , ,
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés