Merülj el a színekben!

Itt a tavasz, le a téli kabátokkal, felejtsd el a komor, sötét színeket, és burkolózz életteli, színes ruhákba

A titok nyitja az egyes árnyalatok ügyes kombinálása, akár a színkör két ellentétes pólusát választod, akár az azonos régiókban kalandozol. Íme néhány ötlet:

Olíva zöld + savzöld + korall

Káprázatos, mégis nagyon ízléses trió, mely akkor érvényesül igazán, ha nagyon finom ékszert viselünk hozzá, vagy teljesen el is hagyjuk az efféle kiegészítőket.

Kobaltkék + khaki

A khakiről nekünk eddig az unalmas jutott eszünkbe, de el kell ismernünk, hogy kiváló alapot biztosít a kobaltkék ragyogásának. Ráadásul a kék ezen változata minden bőrszín árnyalathoz remekül passzol, akár sápadtabbak, akár pirospozsgásabbak, vagy olívásan kreolosak vagyunk, bátran gondolkodhatunk benne.

Ibolya + pink

Két nagyszerű, harsány szín, melyek önmagukban is felérnek egy határozott kijelentéssel. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem kombinálhatjuk őket, csupán arra ügyeljünk, hogy további cicoma, hangsúlyozás nem szükséges.

Türkiz + jadezöld

Laza kombináció, mely kiváló a forró napokra, hiszen a hűs vizű medencét juttatja eszünkbe.

Korall + menta

Nagyon rafinált, nőies összeállítás, egyszerre tükröz titokzatosságot, tartózkodást a menta visszafogottságának köszönhetően, illetve bájt, finomságot a korall jóvoltából.

Piros + tengerészkék + levendula

A piros és a tengerészkék párosítás klasszikusnak mondható. Az viszont már kevésbé, hogy levendulával bolondítunk a szetten, és így tesszük izgalmassá a megjelenésünket.

Citromsárga + gyöngyszürke

A szürkét általában fehérrel, vagy feketével viseljük, ami szó se róla, elegáns megjelenést kölcsönöz nekünk. Azonban ha az életigenlést szeretnénk közvetíteni a külvilág felé, akkor a klasszikus párok helyett használjunk citromsárgát.

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés