Meseszép csipke csodák a februári bálokba

A 2010-es januári Paris Fashion Week legcsodásabb nagyestélyi kollekcióját mutatta be Elie Saab. Mintha egy tündérmesébe csöppentünk volna: csillogás, lenyűgöző fények, gyönyörű ruhák. A februári báli szezon tökéletes darabjai. Ezekben mindenki Hamupipőke lehet. Már csak a herceget kell megtalálni!Elie Saab mindig is nagyszerű darabokat tervezett, de ezúttal túltett minden eddigi alkotásán. Mondhatni, a legtökéletesebb estélyi ruhákat álmodta meg az idei báli és díjátadó szezonra. Sőt, az angol Vogue kritikusai szerint, ezek a kreációk akár esküvő ruhának is megállnák a helyüket. Lenyűgözőek!Ráadásul a tervező nem csak maxiban, hanem rövidebb fazonokban is gondolkodott. Színekben a világosabb árnyalatok dukáltak: capuccino, a szürke és zöld keveréke, illetve a pasztell árnyalatok. Csillogó kiegészítők, melyek leginkább virág motívumok. Engem elbűvöltek ezek a megoldások, mindig is közel álltak a szívemhez az egyszerű kreációk.


Mindezek mellett Elie Saab a romantika mellett egy kevés erotikát is csempészett a kollekcióba. Kivillanó combok, a selyem vagy csipke ruhákból. Mindenképpen figyelemfelkeltő, de semmiképpen sem hivalkodó vagy közönséges. Ugye, Te sem tudnál egy ilyen darabot a boltban hagyni?


Természetesen a hollywood-i pompa hatását sem hagyták ki. Számunkra néhány darab kimondottan a vörös szőnyegre született. Könnyed, de laza stílusukkal igazán remek választásnak bizonyul bármelyik hírességnek.


Ezúttal egy bámulatos menyasszonyi ruhával is előrukkolt a divatház, mindazok mellett, hogy a többi darab is felhasználható ugyan erre az a célra. Persze, az aráknak készült ruha mindegyiken túlszárnyal.
Neked melyik ruha tetszett a legjobban?

 

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés