Meztelen sztárok

Szeretjük a kedvenceinket a lehető leginkább megismerni. Magánélet, munka, szépség tippek és persze a pőre valóság is izgat minket. Talán éppen ezért döntött úgy az egyik női magazin, hogy felkér öt ismert színésznőt és tévés személyiséget, hogy dobja le a méregdrága tervezői ruhákat és mutassák meg a testüket a maguk valóságában. A photoshop végül megszépítette egy kicsit a valóságot, mégis nagy bátorság és önbizalom kellett ahhoz, hogy egy fotóscsapat előtt ezek a nők képesek legyenek ledobni a fürdőköpenyt és megmutassák, hogy mi is rejlik a mindennapi csillogás alatt.

Padma Lakshmi - a Top Chef valóságshow háziasszonya

“Bár a fotózás kedvéért egy kicsit többet mozogtam, de őszintén szólva jobban szeretem a testem, mikor van rajtam egy kis plusz. Akkor sokkal formásabb, nőiesebb a testem. Szeretem a megjelenésem, így mikor egyedül vagyok, általában nagyon keveset viselek magamon.”

Lynn Collins - színésznő

“Meztelenül pózolni kifejezetten felszabadító érzés. Azért egyeztem bele ebbe a fotózásba, mert úgy érzem, hogy egy nő meztelenül a legszebb, mert akkor feltárul a nőiessége. Persze egyedül pózolni egy kamera előtt még mindig könnyebb, mint egy idegennel együtt egy kamera előtt szerelmet színlelni, de mindenhez hozzá lehet szokni.

Sharon Leal - színésznő

“Kicsit megijedtem a felkéréstől, majd gyorsan abbahagytam az éjszakai sült krumplizást, mégis a fotózás legmegterhelőbb része az egy helyben való pózolás volt. Bele is fájdult a csípőm. Azonban mikor eldobtam a köpenyem, azért el kellett mondanom magamnak néhányszor, hogy szép vagyok és kényelmesen érzem magam... egy idő után már el is hittem.”
Chelsea Handler - humorista, tévés személyiség, színésznő

“Szeretek meztelenkedni. Szerintem ez a nők többségének könnyen jön, mármint, hogy megszabaduljanak a ruháiktól. Szeretem, hogy a testem természetes és bár itt a lényegesebb részek nem látszanak, a fontos az, hogy én tudom, hogy tökéletes.”


Eliza Dushku - színésznő


“Gyerekkoromban folyton meztelenkedtem. Ahogy cseperedtem, egy idő után anyámnak kellett rámszólnia, hogy most már nem ártana felöltöznöm. Persze azóta is szeretek minél kevesebb ruhát hordani, ha magamban vagyok. A forgatásokon a lakókocsimban például mindig egy szál fehérneműben lézengek.

Persze egy fényképezőgép előtt egyedül pózolni még mindig kényelmesebb, mint egy kamera előtt egy vadidegennel forgatni egy meztelen jelenetet.”

Ti el tudnátok képzelni, hogy meztelenül pózoljatok egy fényképezőgép előtt egy fotózás kedvéért? Melyik az a testrészetek, amit gond nélkül felfednétek?

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés