Meztelen szupermodellek gördeszkán

Isabeli Fontana, Lara Stone, Toni Garrn, Edita és Erin Wasson mellett Anja Rubik és Abbey Lee meztelen testére is felpattanhatnak a sebesség szerelmesei. Persze nem a valódi szupermodellekére, hanem a deszkára nyomott képmásukéra, a világ legjobban áhított gördeszkáinak repertoárját ugyanis két új változattal bővítette a Doodah.

A svájci Doodah sportmárka alig egy éve indította útjára szupermodell-projektjét, aminek keretében a sportág rajongói meztelen modellek testével díszített deszkákhoz juthatnak hozzá. Az ötlet sikere nem volt kétséges, hiszen melyik pasi ne vágna fel szívesen egy ilyen darabbal?

 


 

A új változatokon Abbey Lee és Anja Rubik meztelen idomaiban gyönyörködhetnek az erősebbik nem képviselői. A 22 éves Abbey Lee Kershaw fiatal kora ellenére már a világ 50 legjobban kereső modelljeinek egyike, és márciusban Vogue Australia és a tavaszi/nyári Pop magazin címlapját is ő fogja uralni.

 


 

Anja Rubik neve pedig Demi Moore novemberi testcserés botránya kapcsán csenghet ismerősen, állítólag a színésznő az ő alakjával díszelgett a W magazin címlapján.

 


 

A különleges deszkák a két elismert fotós Claudia Knoepfel és Stefan Indlekofer közreműködésével születtek meg. Az ötlet megvalósítói nem bízták a véletlenre a sikert, a fotósduó munkáival ugyanis korábban olyan magazinokban is találkozhattunk, mint a párizsi és a német Vogue.

 

 

Bár a deszkák ára egyelég borsos, 150 euró körül mozog (megközelítőleg 40 ezer forint), de az élmény biztos felejthetetlen!

 

Címkék: , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés