Meztelenkedés és a tabuk ledöntése a kifutón

Mint minden divattal kapcsolatos rendezvényen, így az idei londoni Fashion Weeken is láthattunk sok különleges ruha kollekciót, viselhetetlen cipőket és inkább kisállatra hasonlító táskákat, amit nem tud úgy megnézni az ember, hogy ne fűzzön hozzá kommentet.

A sok divattervező és divatcég közül talán Charlie le Mindu munkája (vagy épp munkájának hiánya) volt az a felháborodást keltő kollekció, amelyre az emberek felkapták a fejüket. A tervező minden tabut háttérbe szorítva meztelen modelleket léptetett kifutóra, akiknek bár igazán szemlélnivaló volt a kalapjuk, táskájuk vagy épp cipőjük, a közönséget mégis felháborította a meztelen test látványa.

   

Persze, ha jobban utánajárunk a dolgoknak, Lady Gaga ruhatárában is megtalálhatunk pár Charlie le Mindu-darabot s így talán egyáltalán nem is olyan hihetetlen ez az ötlet. Ennek ellenére az emberek többségét úgy sem lehet meggyőzni arról, hogy ez nem is olyan felháborító (például Gaga húsból készült ruhája után).

   

A 24 éves ifjú tervező tehát tarolt az idei divathéten - de sikert nem aratott pucér modelljeivel s talán a többi extrém ruhájával sem. Ezeket a darabokat a kifutón megnézzük (s természetesen Gagán is), de egyetlen olyan darab sem található a kollekcióban, amit el tudnék képzelni egy átlagemberen. Persze, ezeket a ruhákat nem utcára tervezik, de azért a kifutón is található sok kiegészítő, cipő és táska, amely később a köztudatban is sikert arat.

   

Charlie ruháit inkább egy Adams Family-filmben tudnám elképzelni a sötét színekkel és a hosszú, szőrös egyberuhákkal, vagy egy italreklámban, ahol tökéletesen jól mutatna a modell fején viselt üveg.

   

Ti mit gondoltok a meztelen modellekről és inkább jelmeznek nevezhető ruhadarabokról?

Képek forrása:

www.blowpresents.wordpress.com

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés