Miből lesz a cserebogár?

Mostanában a sztárok gyermekei állnak a média érdeklődésének középpontjában, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hírességek is voltak gyerekek. Bár a mai fiatalító-technikáknak köszönhetően a celebek második fiatalságukat élik, de néha fel-felbukkan róluk egy gyermekkori fotó azokból az időkből, amikor még senki nem gondolta, hogy milyen kifizetődő lenne tőlük egy autogram, vagy egy hajtincs. Döntsétek el Ti, hogy melyik rút kiskacsa vált a legszebb hattyúvá!

Felsorolásunkat két egykori riválissal Angelina Jolie-val és Jennifer Anistonnal kezdjük. Vajon a fiatal Brad Pitt a képek alapján kit hívott volna el előbb fagyizni?Paris Hilton sem volt mindig a divat első számú hírnöke, de az önimádatot és a pózolást elég korán kezdte. A kis Paris már akkor is a nevével díszített ruhákat hordott, amikor majdani imádóinak még lehetősége sem volt erre.
Lindsay Lohant bájos gyermekként ismerte meg a világ, de ki emlékszik már a kis vörös szeplős lányra? Idővel a színésznő haja teljesen kiszőkült, a szeplői pedig a sminkeseknek és a retusálóknak köszönhetően szinte teljesen eltűntek.Anglia első számú topmodellje, Kate Moss kislányként egy cseppet sem volt vonzó, sőt akár csúnyácskának is nevezhetnénk. Az elmúlt 25 évben nem csak a haja, az orra formája, de még a szeme színe is megváltozott. Cindy Crawford ezzel szemben megtartotta eredeti vonásait, és világhírű anyajegyét.A legújabb stílusikon, Cheryl Cole gyermekként is szeretett a középpontban lenni, és előadóművészi tehetsége is korán megmutatkozott. Rihanna pedig már kicsi lányként a különleges és egyedi frizurákat részesítette előnyben.Ha már az énekesnőknél tartunk, Stefani Joanne Angelina Germanotta, alias Lady Gaga sem volt mindig olyan extrém, mint amilyennek megismertük. Beyonce pedig egyre inkább visszatérni látszik egykori önmagához, hiszen újabban a természetesség híve.


Egyes sztárok megszépültek, egyesek alig változtak, de vannak olyan hírességek is, akik teljesen elvesztették egykori vonásaikat és énjüket. Ti felismeritek a fiatal és pimasz tinilányban Pamela Andersont? 

 

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés