Milanói divathét-körkép II.

Második körben az elegánsabb, klasszikusabb kollekciókkal ismertetünk meg Titeket, korosztályra való tekintet nélkül. Garantáltan mindenki megtalálja a saját stílusát!

Giorgo Armani

Armani érdekesen közelítette meg a modern nőiesség kérdését új ruháinál, ugyanis visszahozta az oly rég nem látott harangszoknyát és a térdközépig érő rövidnadrágot. A feketét elsősorban ezzel a különleges pirosas-rózsaszínes árnyalattal egészítette ki, és cipők terén a már szintén feledésbe merülő hosszúkás orrúakat választotta. Nála már véget is ért a ceruzaszoknya és platform cipő korszak? 

Versace

Az olasz divatház megmarad jövőre is az idei glamrockos vonalaknál, így aki ezen a télen bevásárolt ebből a stílusból, jövőre is jól tudja majd használni a ruháit. A feketét szívesen kombinálja a kékkel, ez a kettő lesz szerintük az ősz-téli divatszín. Szexi és érzéki, agresszív és nőies, dögös és vadító.
Francesco Scognamiglio

A fiatal márka már ismerős lehet számotokra, ugyanis Francesco öltöztette fel Lady Gagát a londoni Brit Awardra. Stílusos és elegáns, végtelenül nőies, hihetetlen viselője divattudatosságot sugall. A fekete szín uralkodó a kollekcióban, a blúzokkal és miniruhákkal egyen értékben, és az elegancia egyik alapdarabja, a bunda is megjelenik benne.
Gianfranco Ferrè

Elsősorban alkalmibb ruhákat vonultatott fel, olyanokat, melyeket mi mind szeretnék a szekrényünkben látni. Klasszikus, tradicionális vonalak, sikkes kreációk, a fekete itt is alapszín, de nagy szerepet kapott az aranyos-bézses megoldás is. Modern hercegnők és úri kisasszonyok lejtettek a kifutón, a közönség pedig lenyűgözve figyelt.

Alberta Ferretti

Az olasz divattervezőnő rendkívül érzéki és nőies szetteket vonultatott fel Milánóban, nagyszabású kreációk ezek, melyekre egészen biztos igaz a megállapítás, hogy tudni kell őket viselni. Fekete kosztümök munkába, testszínű és bézses árnyalatú egyenes vonalú estélyik ünnepi alkalmakra, klasszikus elegancia mindig, minden helyzetben.
Moschino

A Moschino, mint mindig, most is játszik a divattal és stílusossággal. Ennek eredménye egy összetéveszthetetlenül eredeti kollekció, fiatalos és üde, viselőjéről nehéz levenni a szemünket. A fekete mellett uralkodó szín a zöld, neon narancssárga és a rózsaszín, azaz tartja magát a ’80-as évek és a rockos életérzés. A kényelem elsődleges szempont volt a darabok megtervezésénél, így egész napra tökéletes viseletet jelent.Most, hogy mindent láttatok, mit szóltok az új trendekhez? Szerintem viszonylag kevés az újítás, persze szeptemberig még sok víz lefolyik a Dunán.

Címkék: , , , ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés