Mintha sohasem lenne vége a szombat estének

Fiatalos lendület, bőrszerkók, rock’n’roll életérzés, csillogó anyagok, tökéletes esti és buli öltözet. Az örök pörgés és a soha véget nem érő fiatalság életérzését csomagolta Frida Giannini a legújabb Gucci ruhákba.

Mostanság Frida Giannini tervezőnő nevétől hangos a szakma sajtója, ugyanis az idei ősz-télre szánt kollekciója ütősre sikerült. Tökéletes ruházat az elegánsabb stílus kedvelőinek éppúgy, mint a laza cuccokat előnyben részesítőknek.

Az élet egy esti lokál. Ezt sugallják az igazán jól sikerült kampányfotók. Azt mondanom sem kell, melyik korszakba nyúlt vissza Frida, egyértelmű, hogy a ’80-as évek inspirálta. Kék-fekete leopárdminta sosem volt még annyira tetszetős, vagány és mégis igényes, mint az új Gucci esetében.

Csakúgy, mint a Roberto Cavallinál, itt is megjelennek a nadrágot helyettesítő elképesztően hosszú szárú,magas sarkú csizmák, amiben egészen biztosan dominának érezheti magát minden egyes nő. Na persze akinek van a férfiak feletti uralkodásra egy kis igénye. A cipők érdekessége, hogy a száruk lényegében egy leggings. A második képen maga a megálmodó látható egy ilyenben.

Kimonószerű pólók, átlátszó, csillogó ruhák, bőrdzsekik, farmerek, platform cipők, egyszerű blúzok csodálatosan megférnek egymás mellett, bizonyítva, hogy ami divatos is lehet szinte hétköznapi. Természetesen jó értelemben, talán épp ezért a csont sovány modellek helyett a kifutóra is választhattak volna átlagosabbat, ha már a hús-vér nők igényeit akarják kielégíteni.

Az alapszínek a szürke és a fekete, de nagyon jól kiegészíti őket a piros, a türkiz, a kék vagy éppen barna. Az egyszínű anyagok bőrök, bőrhatásúak, metálosak vagy csillogók, de szép számmal akad kockás vagy éppen pöttyös minta is.

A darabok egytől-egyig hordhatóak, és némelyik már-már túlságosan is egyszerűen hat ahhoz képest, amit a nagy divatháztól megszokhattunk. Azonban ennek mi csak örülhetünk, mert egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy mi is belekóstoljuk a Gucci stílusba.

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés