Miranda Kerr az utcára kerül

Kate Moss mandátuma lejárt a Mangonál, így kénytelen továbbadni a stafétabotot Miranda Kerrnek. Az új kampány fotóit szokás szerint az Inez & Vinoodh páros készítette, ám megjelenésükig még várni kell, egészen a téli leárazás végéig. Akkor majd elárasztják az utcákat a Victoria’s Secret modelljének fotói, Kate meg csak emlék lesz… Nektek hiányozni fog?

Sokak kedvence, a spanyol Mango márka fiatalítani akart, ezért a kissé leharcolt Kate Mosst egy kis angyalkára cserélte. A két modell mintha csak egymás ellentéte lenne: Kate nyegle, Miranda szende, az egyik szúrós tekintetű hűvösség, a másik csupa üdítő bűbáj. Az egyik naivan szájat csücsörítő, édes családanya, a másik… szintén anya.

 

 

 

2005-ben kitört kokainbotránya után Kate-ben sokan csalódtak, de jó páran ki is álltak mellette. Szép dolog az újrakezdés és legalább annyira nagylelkű gesztus a megbocsátás is, ezért azt mondom, nekem hiányozni fog a hanyagul falhoz támaszkodó, kissé rátarti, nőiességét öntelten és kérkedőn viselő Kate. Ezzel szemben Miranda az olyan férfiak szimpátiáját megnyerő ikon, aki mindig kedves, engedelmes, szeretnivaló, tip-top jókislány. Nektek melyik vonal jön be jobban?

 

  

 

A 2013-as Mango-kampányból egyelőre csak egy maroknyi képet közöltek, ezért hogy megágyazzunk Mirandának, most adunk egy kis ízelítőt a modell utcai viseleteinek stílusából. Egyébként feltűnt már nektek a Mrs Kerr és Palvin Barbara közötti hasonlóság? Az Orlando Bloomtól éppen válófélben lévő Miranda a szóbeszéd szerint mostanában Leonardo di Caprioval randizgat. (Lehet, hogy a facebook oldalunkon közölt képen Leo összetévesztette Barbit Mirandával? Nem hinném, de felettébb gyanús…)

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Valaska Rita

 

Kapcsolódó cikkek:

Villantottak a Victoria’s Secret modelljei »

Kate Moss mindent visz »

A Victoria’s Secret mumusai »

Miranda Kerr viselheti a millió dolláros melltartót »

Ismerős arc a Mango-nál »

 

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés