Miss Alpe Adria International (videó)

Nemzetközi döntő

Hangulatos gálaest keretében 2009. február 28-án a VAM Design Centerben került megrendezésre a Miss Alpok–Adria Szépségverseny nemzetközi döntője. Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy ez az este leginkább az uraknak kedvezett, hiszen 19 szépség vonult fel előttük és mosolygott rájuk a kifutóról.


A ceremónia kicsit nehézkesen vette kezdetét, amire titkon számítottunk is, hiszen, ha egy menyasszony hosszú órákig készülődik, akkor 19 szépségkirálynő-jelölt bizonyára ennek az időnek a többszörösét tölti majd el a tükör előtt. Ám meglepődve tapasztaltuk, hogy a színfalak mögött meditatív állapotot idéző nyugalom áradt. Bár akadtak kisebb bosszúságok a készülődés alkalmával, a lányok többsége kérdésünkre mégis azt felelte, hogy egyáltalán nem izgul, csak szeretne már a kifutón lenni.


Tara Zupancic

Látszólag a közönség idegeit annál jobban borzolta a várakozás, legalábbis a hímnemű vendégek egyre inkább mocorogni kezdtek székeikben, kíváncsian pásztázva a pódiumot. Miután mindenkinek hiánytalanul elkészült a haja, sminkje, végre színpadra léptek a lányok, és lendületes felvonulással mutatkoztak be. Ahogy azt már a szépségversenyektől megszokhattuk, első körben egységes utcai ruhában, a másodikban fürdőruhában, harmadszorra pedig estélyi ruhában mutatták meg magukat a résztvevők. Maximovits Anett

A döntős versenyzők összesen 6 országot képviseltek: Szlovákiát, Horvátországot, Olaszországot, Svájcot, Szlovéniát és Magyarországot. Kis hazánk három szépségnek szurkolhatott, Maximovits Anettnek, Balogh Andreának és Kovács Nórának. Amíg a lányok a színfalak mögött készültek-szépültek, nem mindennapi műsoregyveleg szórakoztatta a közönséget. A szünetben Reök Cecília iparművész-divattervező 2009-es tavaszi kollekcióját mutatta be a magyarországi döntős lányok segítségével. A fellépők között szerepelt még a Gráciák hegedűtrió, valamint a Mona Lisa, a világ első női szoprántriója, és Erik Ferfolje, Boris Kosmac szlovén énekesek.
Az est háziasszonya a Miss Alpok–Adria 2002-es szépségkirálynője, Zimány Linda volt, aki nagy örömmel fogadta el a felkérést, és a közönséggel együtt izgulta végig a versenyt.
 Karolina Markovic


Első helyezett: Tara Zupancic (Szlovénia, 20 éves, magasság: 170 cm, 79–57–90)

Második helyezett: Maximovits Anett (Magyarország, 20 éves, magasság: 170 cm, 88–60–88)

Harmadik helyezett: Karolina Markovic (Horvátország, 18 éves, magasság: 180 cm, 86–64–92)

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés