Miss Kövér és Gyönyörű

A „Kövér és gyönyörű” elnevezésű szépségverseny Izraelben került megrendezésre, amelyre csak és kizárólag olyan hölgyek nevezését várták, akik súlya 80 és 120 kg között mozog.

A legszebbek közé rendszerint 40 kerekded nőt jutatnak be, akiknek természetesen nem csak a súly kívánalmainak kell megfelelni, hiszen minden másban rendhagyó módon működik és az intelligencia sem mellékes.A legutóbbi győztes Moran Baranes lett, őt ítélték meg a legvonzóbb teremtésnek, a legsúlyosabb indulók között. A hölgy 22 éves, és közel 93 kg. Profi biztonsági őrként tevékenykedik, szabadidejében legszívesebben fest és táncol.


Sokan osztják azt a véleményt, hogy a plusz kilókkal rendelkező hölgyek között is akad jó néhány, akiket gyönyörű külsővel áldott meg a teremtő. Bár a súlyfeleslegtől mindenki szabadulni akar, vannak olyan nők is, akik így érzik magukat a legjobban, elfogadják és szeretik a testüket.Manapság, amikor a nő ideál merőben eltér ezektől az idomoktól, és egyre kórosabb, csontosabb teremtéseket láthatunk a kifutókon, illik megmutatni a másik oldalt is, bár az igazság talán a kettő között van…

Címkék:
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés