Mit hordtál Emmy?

Film- és divatrajongók egyaránt nagy várakozással ültek a tévé elé megnézni a 61. Emmy-gálát. A filmesek némi csalódással állhattak fel néhány órával később, mivel a zsűri gyakorlatilag megismételte a tavalyi döntéseket, a divatkedvelők azonban nem csalódtak. A sztárok az idén is tudták mitől döglik a légy vagy megy éppen a falnak.

A 61. Emmy fővonala az aszimmetria és slágerszíne a piros volt. Debra Messing igen impozánsan festett Michel Korsban. House kedvenc doktornője, Jennifer Morrison csak úgy ragyogott a málnaszínű, aszimmetrikus Calvin Klein Collectionben.
A Hősök hőse, Hayden Panettiere megelégelte, hogy mindenki csak a gimis pompomlányként gondol rá és felvette J. Mendel dúsan redőzött vörös estélyiét, tűzpiros ajkakkal – amely smink többek szerint meglehetősen öregítette.
Blake Lively tűzoltóautó-piros Versace-ja meglehetősen sok pletykaalapanyagot szolgáltatott. Egyesek a köldökig való kivágást, mások a Tomb Raider hajat kifogásolták. Mila Kunis bordó, tüll Monique Lhuillier-ja pedig a kritikusok szerint rövidsége miatt olyannak tűnt, mintha Mila kinőtte volna. Pedig lehet, hogy csak a Ferragamo cipőjét akarta hangsúlyozni…  Blake Lively  Mila Kuni

Volt, aki csak a kiegészítőkben pirosodott. Sandra Oh például az arany-metál Marchesaját dobta fel a piros magassarkújával és piros szegélyű cluch-csal.

Leighton Meister nem akart lemaradni Pletykafészek-társnője mögött, ő a fehér, görögös Bottega Venetaját viselte vörös rúzzsal és táskával. Sandra Oh  Leighton Meester

Az est egyértelmű divatnyertese Drew Barrymore volt, aki az elmúlt időszakban meglehetősen hullámzó ízlésről tett tanúbizonyságot. De most, eddigi legnagyobb drámai szerepe, a Grey Gardens Little Edith-je tiszteletére, sifon Monique Lhuillier báliruhájában a klasszikus elegancia igazi nagykövete lett. A dobogó második és harmadik fokán a Mad Man sztár January Jones – fehér, futurisztikus Versaceban – és House szerencsés 13-a, Olivia Wilde – sellőszerű Marchesaban – osztozott.
 Drew Barrymore  January Jones  Olivia Wild

A terhessége végén járó Heidi Klum fekete Marchesaja, amelynek legfőbb dísze éppen a hatalmas pocak, Kate Walsh halványlila, habos J. Mendelje és Chloe Savigny bohókásan pöttyös Isaac Mizrahija.
 Heidi Klum  Kate Walsh  Chole Savign

A hosszú estélyik mellett mindössze ketten merték vállalni a minit: a Spangli-királynő Mary-Louise Parker és a Halottnak a csókért jelölt Kristin Chenoweth.
Mindkét ruha remek választás, kiemeli őket a tömegből és megmutatja, hogy mind az óriás masni (Zac Posen), mind az áttetsző csillámlás (Zuhair Murad) lehet nagyon elegáns. Mary-Louise Parker  Kristin Chenowet

És hogy kik nyúltak mellé, de nagyon a 61. Emmyn? Itt sem rövid a lista. Lássunk néhány példát. Patricia Arquette nem csillogtatta médiumi képességeit e ruhaválasztásnál. Szemmel láthatóan kisebb egy számmal a méreténél. Értjük a koncepciót: szexin fel akarta pócolni a kebleit, de ez így túlzás.
Sarah Silverman királykék estélyije ugyan színében rendben van, de mivel a szabásvonal egyszerre habos és szögletes, Sarah úgy néz ki, mint egy díjbirkózónő.
A negatív toplista toronymagas nyertese Victoria Rowell, aki politikai nézeteit kívánta reklámozni a Barack Obama arcképével többszörösen díszített, tragikus ruhájával.
 Patricia Arquette  Sarah Silverman  Victoria Rowell

Kapcsolódó cikkek:

Öltözz Heidinek! »
Topmodellek ruhái a Metropolitan Costume Institute gálán »
Másold le Drew Barrymore stílusát! »
Öltözködj merészen, rúgd fel a szabályokat! I. »
Igen! Nem! Oh jaj! – Sandra Bullock rövidre vágva »

HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés