Modellek, énekesnők és színésznők a tengerparton

Sminkben, profi fodrászok gyűrűjében, egy csodás fotóssal mindenki meseszép lehet a képeken. A kérdés az, hogyan néznek ki ezek a sztárok smink és Photoshop nélkül? A tengerparton lestük meg a sztárokat!

Elsőnek kitűnik a part homokjából Rihanna lángvörös hajával, aki családjával idén karácsonykor Barbadosra utazott. A 22 éves sztár vígan Jet-Skizett és napozott öccsével és barátaival a tengerparton. Meg kell állapítanunk, hogy semmi baj az alakjával, bár ez a fürdőruha egy kicsit semmitmondó...

   

Következő célpontunk Bar Refaeli szupermodell, Leonardo DiCaprio barátnője, aki Los Cabos-ban, Mexikóban töltötte a Karácsony utáni napokat barátaival. Különösen tetszetős a fekete melltartó-mintás alsó combo. Természetesen az alakjával is minden rendben! Nálunk 10 pontos a szerénynek tetsző híresség!

   

Utolsó lencsevégre kapott sztárunk nem más, mint Paris Hilton! Úgy tűnik, a hírességek kedvelik a Karácsony utáni  ejtőzést a tengerparton, mivel a fiatal örökösnő Hawai-on nyaralt barátjával. Nagy szerelemnek tűnik, aranyosak együtt, ám Paris egy percre sem feledkezik meg a kamerák kereszt tüzéről. Tetszetős mindkét fürdőruha, különösen a zöld egyberészes nyerte el a tetszésünket. 

   

Címkék: ,
Kapcsolódó cikkek:
HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés