Modellpasi az ágyban, Fendi a kézben, kell ennél több?

Idén augusztusban minden magazin Madonna Portofinóban tett „kis nyaralásról” beszélt, ahova születésnapját ment ünnepelni. A jeles eseményre gyermekei mellett természetesen játszótársa, Jesus Lúz, a lányok álma is elkísérte.

Madonna az a fajta nő, aki -szerintem nagyon helyesen- úgy véli, hogy kirándulni is stílusosan kell. Persze-persze, értem én, a magas sarkú már talán túlzásnak tekinthető, és az átlátszó csipkeszoknya sem biztos, hogyan bírja a hegymászást. Az viszont tagadhatatlan, hogy külsője kifogástalan, és 51 évéből jó párat minden gond nélkül letagadhatna.

Azonban Jesus isteni teste ide vagy oda, az igazi divatbolond szeme sokkal inkább a Madonna kezében található fekete gyönyörűségen akad meg. A bőrcsoda pedig nem más, mint egy Fendi Peekaboo.

A Peekaboo (vagy Peek-A-Boo) egy úgynevezett kötelező darab, egy kis sznobériával élve igazi must-have nemcsak a Fendi, de a Táskák világában is. Nem csoda, ha Jesus is szívesen cipeli ezt a „terhet”.

Csajok, most komolyan! Egy isteni test tulajdonosa, aki történetesen a kedvesünk, szívesen játszik gyermekeinkkel, és örömmel viszi a táskánkat. Kell ennél több? Igen, már csak az apróságnak tűnő, mégis jelentőségteljes tudat, hogy kirándulótáskánk egy elegáns és eredeti Peekaboo.

Jesus, igazi úriember vagy! Csak aztán nehogy egyszer, felismerve az eszmei értékét, az egyik sarkon eltűnj a Fendivel együtt! Vagy netalántán Madonna lányával…

Kapcsolódó cikkek:

Madonna döglesztő rucijai,csak Neked! »
A szezon lázadói: vadító combcsizmák »
Madonna ragaszkodik szarvaihoz »
Öltözz magasabbnak! »
Madonna és Ed Hardy közös kollekció készül? »HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés