Mr. Big feleségül vette a csúcsbombázó Milla Jovovich-ot

A Szex és New York Mr. Big-je, azaz Chris Noth lecserélte volna szerelmét, Tara Lynn Wilson színésznőt? Nem, a színész továbbra is példás férj és remek édesapa közös gyermeküknek, csupán néhány fotó kedvéért állt össze a Kaptár című film gyönyörű szereplőjével, Milla Jovovich-al.

A fotósorozat a Harper’s Bazaar, amerikai magazin számára készült. A képeken Chris Noth egy bugyuta férfit alakít, aki nem dolgozik, mindemellett felesége helyett ő neveli a gyerekeket és ő viszi a háztartást. Párja az ex-modell Milla Jovovich a mai kor nője, van munkahelye, de épp emiatt nem jut ideje családjára. Chris maszatosan, butácska helyzetekben láthatjuk, míg élete értelme makulátlan bőrrel, tökéletes sminkben, és márkásabbnál márkásabb ruhákban intézi ügyeit.
Minden idejét a munkája és saját külseje foglalja le, amikor épp otthon van, akkor sem a piszkos edényekkel, vagy a maszatos kicsikkel foglakozik. Noth Mr. Big helyett már csak Mr. Mom, vagyis a kemény férfi imázsa eltűnik, szerepét átveszi a nőies férfi, aki minden női munkát elvégez, mialatt a Nő átlép a kenyérkereső szerepébe.
Hedonista világunkban egyre jobban terjed ez a fajta élettípus, a férfi gyesen marad a nő dolgozik, de végül is miért ne, hisz mi akartunk egyenjogúak lenni a férfiakkal. Egyenjogúság ide vagy oda, ne feledd: a nőt a férfival egyenértékűvé éppen a különbségek teszik.
Kapcsolódó cikkek:

Milla Jovovich titkai öltözködésről, stílusról »
Sztáröltözékek a Metropolitan Costume Institute gálán - Második rész »
Topmodell mamák 2. rész »
Használt, de nem akármilyen: a vintage stílus »
Hírességek az Armani megnyitón »


HIRDETÉS
Vitrinblog
Vitrin Blog | ...Divat, Stílus & Szépségápolás Kicsiny Kirakata...
hirdetés